Andet

Sexlegetøj på afbetaling med ViaBill

I dette indlæg vil du blive introduceret til, hvordan du kan købe sexlegetøj hos Winkwink på en nem og rar afbetalings-metode gennem ViaBill fuldstændig gebyr- og rentefrit. Hvis du ikke er bekendt med at købe forbrugsprodukter på afbetaling så vil dette indlæg være et super indlæg lige at kigge igennem kort. Vi fremsætter både det helt grove træk i, hvordan afbetalingen foregår. Derudover vil du også blive bekendt med, hvordan du vælger at betale gennem ViaBill. Vi forklarer også kort, hvem ViaBill er og hvorfor det kan være smart at vælge dem. Slutteligt vil vi liste nogle eksempler på større sæt af køb både til mænd og kvinder, som du med fordel kan afbetale på.

Sexlegetøj på afbetaling med ViaBill

Køb dit nye sexlegetøj på afbetaling med ViaBill. ViabBill har gjort det nemmere og mere fleksibelt for dig at betale på de danske webshops. Dette er vi naturligvis en del af hos WinkWink.

Står du og mangler penge til at købe dit næste sexlegetøj og er der et produkt du må og skal eje her og nu? Dette kan en afbetalingsordning med ViaBill hjælpe dig med. Når du køber med ViaBill giver de dig muligheden for at dele din betaling op, når du foretager køb online. Deres ønske er at gøre det at handle på nettet nemt og overskueligt, ved at tilbyde delbetaling HELT UDEN RENTER OG GEBYR! Dette finder du simpelthen ikke andre steder.

Hvordan foregår betalingen?

Når du køber vha. ViaBill, vil du som det første modtage dit bestilte sexlegetøj, herefter trækkes din månedsydelse, der selvfølgelig er rente- og gebyrfri, den 20’ende i hver måned. ViaBill finansiere køb for 2000 kr., og fortryder du dit køb, ophører aftalen om betalingen. Simpelt og nemt, ligesom vi alle kan lide det!

Hvor meget sexlegetøj på afbetaling kan jeg købe for?

Som sagt, finansiere ViaBill for 2000 kr. til dit køb af sexlegetøj på afbetaling, du har altså derfor mulighed for at købe virkelig mange ting hos os! Hvis du køber produkter til 100 kr. stk. kan du således få hele 20 produkter, så det er bare at komme i gang med at sammensætte din hyggelige pakke som vi skal sende til dig. Vi har herunder forsøgt at sammensætte en pakke til både kvinder og mænd for omkring 2000 kr.

Eks 1 på en pakke til kvinder:Womanizer sexlegetøj på afbetaling

 • Womanizer – W500 Pro Klitoris Stimulator Pakke der indeholder W500 Pro Klitoris Stimulator, pH neutral
 • Vandbaseret Glidecreme 100ml og 5 ekstra mundstykker i gummi. Dette fås til en pris af 1.910,00 kr. og kan afbetales med 70 kr. i måneden med ViaBill.

Eks 2 på en pakke til kvinder:

 • Satisfyer Pro 2 – Vandtæt Klitoris Stimulator til 749,00 kr. afbetales med 16 kr. pr. måned.
 • Fun Factory – Smartball Duo elskovskugler til bækkenbundstræning til 179,00 kr., afbetales med 7 kr. pr. måned.
 • Fairy Original – Handy Wand til 399,00 kr. afbetales med 17 kr. pr. måned.
 • Dorr – Spot – Tårdløst Par Vibroæg med vibrerende lay-on fjernbetjening til 489,00 kr. afbetales med 20 kr. pr. måned.
 • Winkwink – pH Neutral Vandbaseret Glidecreme 100ml. Til 79,00 kr., afbetales med 3 kr. pr. måned.
 • Dette til en samlet pris på 1.895,00 kr. og en afbetaling på 63 kr. pr. måned.

Eks 1 på en pakke til mænd:

 • You2Toys – Doggy Darling Pussy & Ass Masturbator til 1.179,00 kr. afbetaling på 49 kr. pr. måned.
 • Pjur – Rengøringsspray til intime områder og legetøj 100ml. til 99,00 kr. og afbetales med 4 kr. pr. måned.
 • Winkwink – pH Neutral Vandbaseret Glidecreme 100ml. Til 79,00 kr., afbetales med 3 kr. pr. måned.
 • Nexus – Sparta Genopladelig Prostata Stimulator til 629,00 kr. med en afbetaling på 26 kr. pr. måned.
 • Dette til en samlet pris på 1.986,00 kr. og med en afbetaling pr. måned på 82 kr.

Eks 2 på en pakke til mænd:

 • Pipedream – Double-D sexdukke med vibroæg til 1.099,00 kr. afbetaling på 37 kr. pr. måned.
 • Electrastim – Elekto Jack Socket Masturbator til 899,00 kr. og afbetales med 37 kr. pr. måned.
 • Dette til en samlet pris på 1.998,00 kr. og en afbetaling på 74 kr. pr. måned.

Som du altså kan fornemme, så er der rigtig mange muligheder til at købe sexlegetøj på afbetaling. Du kan selv sammensætte dit sexlegetøj og derved få præcis den sammensætning du leder efter!

Hvor længe skal jeg så afbetale?

Du vil helt sikkert gerne vide mere om hvor lang tid du skal betale i, du skal sådan set bare tage hele beløbet på de produkter du ønsker og så divider det med 24, dette bliver så til hvad du skal afbetale pr. måned, smart ikke, og husk på, det er helt uden renter og gebyr som du også kan herunder. Har du lyst til at betale hurtigere end 24 måneder, så kan du selvfølgelig også det, det er dog ikke muligt at betale langsommere.

ViaBill - Sexlegetøj på afbetaling

Kan jeg købe for mere end 2000 kr. af sexlegetøj på afbetaling?

Du kan godt købe for mere end 2000 kr., dette kræver dog muligvis et andet lån hos ViaBill der ikke er rente- og gebyrfrit. Du kan altid få det første lån på 2000 kr. rente- og gebyrfrit, det er først når du køber for mere end dette, at et andet lån vil træde i kraft, så vær opmærksom på, hvor meget sexlegetøj du køber for, også selvom der findes så utrolig mange, spændende sexlegetøj produkter på markedet.

Det er altså relevant lige at overveje, hvor meget du køber for. For der er altså en beløbsgrænse på selve ViaBill konceptet som gør at lånet ikke er rente- og gebyrfrit. Du kan læse meget mere om deres betingelser og krav samt beløbsgrænser på deres hjemmeside. Du kan også klikke på det lille ViaBill ikon ved siden af hvert produkt og få en oversigt over din afbetaling på det pågældende produkt.

 

….Lidt om forbrugeraftaler.

Denne uges blogindlæg vil være lidt mindre sexet end mange af de andre, men det betyder ikke at det ikke er vigtigt. Den 13. Juni træder der nemlig en ny forbrugeraftalelov i kraft. Det betyder nogle ændringer for både dig som forbruger men også for os som shop. Vi vil i dette indlæg prøve at guide dig igennem lovens facetter og hvad det betyder for dig som kunde, når du handler hos os efter den 13. Juni – Du kan også læse vores handelsbetingelser, der vil blive opdateret en smule den næste tid.

Returneringsfrist

Vi har altid fri returnering på alle vores pakker og dette betyder at du stadig kan fortryde op til 30 dage efter dit køb. I følge den nye lov skal du som kunde oplyse at du gerne vil gøre brug af fortrydelsesretten 14 dage efter købet – men hos os beholder vi de 30 dages returret. Dette betyder at du skal oplyse, at du ønsker at fortryde dit køb, senest 30 dage efter dit køb er gennemført. De nye regler give dig så ydereligere 14 dage til at sende produktet tilbage, fra du har oplyst at du ønsker at fortryde dit køb.

Inden returnering

Noget af det vigtigste i den nye aftale er øget oplysningspligt for kunden. Det betyder at det er meget vigtigt at du kontakter os, inden du returnerer dine produkter. Dette er lavet for at undgå misforståelser og for at gøre det så nemt og standardiseret som muligt at returnere. Det er derfor vigtigt at du som forbruger skriver en mail til os på kontakt@winkwink.dk eller ringer til os på 50 50 95 70 INDEN du returnerer din ordre. Det er også vigtigt at du også oplyser, hvis du nægter modtagelse af din vare og den derfor kommer retur til os.
Du vil fra den 13. Juni kunne finde et standardfortrydelsesrets formular i din ordrebekræftelse. Du kan ved returnering udfylde denne, hvis du ønsker, ellers kan du også kontakte os på anden vis.

Under returneringen

En anden vigtig ting omkring returnering er at returnering af vare nu er dit ansvar som kunde. Hvis du har købt din vare og fået afsendt den som pakke, er dette dog ikke et problem, da du får en returlabel af os, og derfor kan både du og vi følge pakken hele vejen, men har du købt dine vare og fået afsendt dem som brev, er det dit ansvar at sørge for at brevet kommer tilbage til os. I modsætning til reglerne før er returneringen nu kundens ansvar indtil vi har modtaget pakken, er det dit ansvar at returneringsvarene kommer til os.

Efter returnering

I den nye lov er der også nye love omkring returnering af vare, der har været i brug. I forbindelse med sexlegetøj, vil der ikke være de store ændringer, da alle intime varer mister deres værdi ved åbning og ibrugtagelse af disse. Derfor er det stadig meget vigtigt at du ikke åbner eller bruger et produkt som du gerne vil returnere. Huskereglen for returneringsvarer er stadig: Ville du selv købe det produkt du sender retur? Hvis svaret er nej, er værdien for produktet blevet forringet og returneringsretten er derfor ikke gyldig. Du må dog gerne prøve ikke intimt lingeri, såsom kjoler, korsetter mv. hvis du bare ikke forringer værdigen af hverken emballage eller produkt. Intimt lingeri såsom g-streng, strømper, forseglet lingeri, alt i latex og læder kan ikke returneres efter du har prøvet dette. På dette punkt ændres der intet i forhold til vores returneringspolitik.

Vi har pligt til at tilbagefører penge til dig for retmæssig returnering indenfor 14 dage efter vi har modtaget dit produkt.

Opsummering:

Ja vi ved godt at det er lidt kedeligt, men her får du lige en kort opsummering af, hvad ændringerne betyder for dig:

 • Du har 30 dage til at oplyse os om at du gerne vil returnere en vare
 • Du har efter du har oplyst om returnering 14 dage til at returnere varen
 • Du har ansvaret for produktet indtil vi modtager det med posten
 • Du SKAL oplyse os om returnering inden du tilbagesender eller afviser din ordre
 • Du skal returnerer produktet i samme stand som du har modtaget det, men du må gerne prøve ikke intimt lingeri – Så længe produktets værdi ikke forringes.
 • Vi skal tilbagefører penge for en retmæssig returnering senest 14 dage efter modtagelse af returneringsprodukt

Se mere om, hvordan du returnerer en vare på vores side om returret og ift. at købe sexlegetøj på afbetaling med ViaBill.

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar