Sexundersøgelse – Doggy-style, sexlegetøj og frækt lingeri

Screen Shot 2016-06-03 at 15.56.58

Her hos WinkWink går vi op i at kende vores kunders behov. Det gør vi fordi, vi mener, at det hjælper os med at tilbyde vores kunder det rigtige udvalg og den bedste service. Dertil kan vi også være på forkanten og introducere nye og spændende produkter på markedet, som vi mener vores kunder vil elske!

Vi havde derfor sat en mindre sexundersøgelse i gang, for at komme lidt tættere på vores kundernes sexpræferencer så vi kan blive DK’s førende sexshop. Nedenunder kan du læse et lille udpluk af undersøgelsens resultater og sammenligne med dine egne præferencer 😉 Om det er forårets solskinsdage der vækker lysten, eller et generelt flittigt sexliv, så er en ting sikkert, vi kan kun være glade på vegne af deltagernes energiske sexvaner 🙂

Vidste du, at næsten 95 % har erfaring med, eller jævnligt bruger sexlegetøj under sex og forspil?

Screen Shot 2016-06-03 at 15.57.25
De adspurgte er bestemt ikke blege for at krydre sexlivet, ved hjælp af sexlegetøj.  Næsten 57 % har brugt sexlegetøj med deres partnere, og en tredjedel bruger regelmæssigt sexlegetøj, enten under forspil eller sex. Vi er stolte 😉
Hvis du bliver lidt nysgerrig kan du som kvinde kigge i vores vibrator kategori, for mændende pocket pussy og for par har vi par sexlegetøj. God fornøjelse!

Vores sexundersøgelse viser at to tredjedele af de adspurgte kan lide at bruge frækt lingeri og kostumer med deres partnere.

Screen Shot 2016-06-03 at 15.57.34
Hvem er ikke glad for at se sin partner i vovet undertøj, eller udleve en fræk fantasi, med lidt kostumeleg? Tænder du på stuepiger, sygeplejerske eller bundløse trusser? Se vores udvalg af frækt undertøj og lingeri og frække kostumer og overrask din partner!

Hver tredje mener, at Doggystyle-stillingen er en klar favorit, efterfulgt af Cowgirl!

Screen Shot 2016-06-03 at 15.56.58

Dette kommer nok ikke som en overraskelse, da doggy-style er en gammel favorit i soveværelset.
En af grundene til at sexstillingen er så populær kan være, at lige knap 30 % af de adspurgte valgte denne stilling, som den bedste til at opnå klimaks. Wuf!

Screen Shot 2016-06-03 at 15.57.11
WinkWink ønsker sine kunder et godt og sundt sexliv!

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    SEXLEGETØJ: Danskerne er vilde med kraftige vibratorer | winkwink's blog med tips og tricks om sex og samliv!
    11. oktober 2016 at 11:49

    […] om deres vaner og præferencer til sexlegetøj.  Vi har før blandt andet spurgt til deres sexvaner, deres perfekte påskedag og den perfekte bøf og […]

  • Skriv en kommentar