Lingeri Parforhold Romantik

Smukke og glimtende bryster

pasties nipple covers

Er du træt af hele tiden at gå med de samme smykker? Ønsker du en ny form for udsmykning på din krop?

Hvad enten du ønsker at give din partner en fræk eller sjov overraskelse, eller du ønsker en lidt mere flamboyant udklædning til en aften ude, så er nipple covers, også kendt som pasties muligvis lige noget for dig.

Smukke og glitrende bryster

Nipple covers, som navnet antyder, dækker dine brystvorter, men giver frit udsyn til dine bryster. Det er både frækt og forførende, at give udsyn til brystet, men uden at afsløre det hele. Det kan give et boost og tilføje en ny gnist til soveværelset. Nogle kvinder benytter sig af pasties og brystvorte klistermærker som pynt under en tynd kjole. Klistermærkerne fås også til at sætte rundt om brystvorterne. Vil du have dine bryster til at glitre og glimte? Så er glimmer pasties lige noget for dig, eller nipple covers med similisten. De omkranser brystvorterne i flotte ringe, der fjerner fokus fra selve brystvorten, som stadig vil være synlig.  Der findes et bredt udvalg af pasties, og de er nemme at bruge. De kan klistres af og på ganske let og smertefrit.

Nipple covers er ideelle af bruge sammen med et simpelt korset uden brysteholder. Derved skubbes brysterne en smule op, men du giver kun en smugkig til brysterne, da dine brystvorter er dækket med et feminint eller råt nipple cover, der tilføjer ekstra elegance eller coolness til din frække look.

Dæk brystvorterne med slik – for en slik

Markedet tilbyder også spiselige nipple covers og brystvorteskjulere, der er lavet af slik. Derved kan man både få tilfredsstillet sine lyster samtidigt med sin søde tand. Nipple covers og pasties findes oftest i den billigere prisklasse, og derfor er det nemt og billigt at prøve sig lidt frem, til man finder dem, der passer allerbedst til dig, og som giver din partner store øjne og vækker hans eller hendes appetit. Nipple smykker og pasties er en sjov måde at udforske det erotiske univers på. Alle kvinder elsker smykker, og alle elsker bryster. Hvorfor ikke kombinere de to ting og sikre dig og din partner en garanteret sjov, spændende og pirrende oplevelse?

Opsummering
recipe image
Navn
Pastis og nipple covers
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
41star1star1star1stargray Based on 42 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar