Sexlegetøj

Stimulatorer er det nye sort – Sommerens sexlegetøj nyheder fra England

eto-satisfyer

Den danske sexshop winkwink.dk var i sidste weekend til ETO SHOW 2016 som er en af de årlige messer for sexlegetøj og frækt lingeri og det bød på flere spændende nyheder til både kvinder, mænd og par.

De sidste 10 år er der sket rigtig meget i sexlegetøj industrien, hvor man bla. har udviklet sexlegetøj der virker via apps, sexlegetøj til par som rent faktisk virker samt masturbatorer til mænd som gør det meste af arbejde for ham.

Ved dette års ETO SHOW var der flere nye spændende tendendser, men en af dem var mere iøjefaldende end de andre – nemlig stimulatorer til kvinder som for mange virker endnu bedre end de traditionelle klitoris vibratorer.

Stimulatorer er det nye sort. Efter Womanizer lancerede deres W500 pro for et par år siden har konkurrenterne haft travlt med at udvikle tilsvarende produkter og det kan virkelig ses Fx er der kommet en billigere konkurrent ved navn Satisfier.” Udtaler indehaver af winkwink.dk Kristoffer Hjerrild

Pænt design, dobbelt vibrationer og personalisering

Tidligere var der kun få mærke, som evnede at designe lækre produkter i gode matrialer, men i år var det tydeligt at se at der var fokus på dette, hvor bla. det nye mærke VIVE gjorde sig bemærket med en utrolig flot serie af sexlegetøj, hvor flere af dem var med 2 vibratorer og stor fleksibilitet så de bedre kan tilpasses og personliseres til dine præferencer.

”Det var en fornøjelse at se at flere producenter rent faktisk kan lave pænt design som danskerne med sikkerhed vil elske – Det kan kun blive spændende .” Udtaler indehaver af winkwink.dk Kristoffer Hjerrild

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar