Sexlegetøj Tips & tricks

Tenga æg – hvad kan de?

tenga æg, tenga egg

Der findes mange forskellige onani produkter til mænd, men de fleste har det til fælles, at de skaber en friktion på penis, der i sidste ende giver en udløsning. Måske har du hørt om Fleshlights, blowjob simulatorer og onani æg. Tenga er et af de førende mærker indenfor onani produkter, og har udviklet Tenga æg til det formål, at det skal være nemt, lækkert og håndterbart at onanere. I følgende blogpost vil vi uddybe og forklare, hvad Tenga æg er, og hvad de kan.

Et lille æg til en kæmpe orgasme

Tenga æg er et engangsprodukt, designet til at give en realistisk onani oplevelse. Med forsigtighed og skånsom rens, kan visse Tenga æg dog genbruges. Tenga lægger stor vægt på design, både indvendig såvel som udvendig. Alle æggene kommer i en flot og farverig indpakning, og indvendigt finder du et sleeve med alverdens forskellige teksturer. Alle æggene er forskellige, og du kan prøve dig frem, for at finde lige netop dét æg, der stimulerer din penis til en kraftfuld orgasme. Tenga æg kan også købes i en såkaldt “æggebakke”, hvor du får 6 Tenga æg, der alle har en forskellig indvendig tekstur.

 

Hvordan bruger jeg et Tenga æg?

Først og fremmest skal du pakke ægget ud af indpakningen. Inde i ægget finder ud en lille pose glidecreme fra Tenga. Den, eller en anden glidecreme efter ønske, fyldes i sleevet, så det er godt smurt til når du fører den ned over din penis. Indsæt din erigerede penis i ægget – og lad dig ikke fortvivle af den lille størrelse. Ægget er nemlig fremstillet i silikone, der er enormt elastisk. Og derfor sagtens kan glide hele vejen ned til roden og give dig følelsen af at støde helt i bund. Nu kan du nemt og problemfrit selv styre bevægelsernes tempo og rytme. Din udløsning tømmes inde i ægget, som derefter kan vendes på vrangen og renses eller smides ud efter ønske. Du kan bruge en smule vand og mild sæbe eller en rengøringsspray til sexlegetøj til at rense æggets inderside, men bemærk, at det er begrænset, hvor mange gange, det samme æg kan bruges, da det er et såkaldt engangs-æg.

Tenga æg skal helt sikkert oplevelse. Det er en onani oplevelse som ingen anden!

Opsummering
recipe image
Navn
Tenga æg - hvad kan de?
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
31star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar