Parforhold Tips & tricks

Tips til bedre påskesex

Nu er påsken over os og solen er ligeså stille begyndt at titte frem. Det betyder også at humøret og også lysterne stiger i takt med varmegraderne. Har du en partner, vil I nok lægge mere mærke til hinanden, nu når det er blevet lysere og tøjet bliver mindre. Her er tre tips til en endnu bedre og hedere påske.

1. Vær opmærksom på hinanden

Jo mere du lægger mærke til din partner, jo bedre. I har nok begge fri og tid til at mærke hinanden og nyde hinandens selskab. Gør noget ekstra for din partner, køb nogle blomster, giv et frækt blowjob eller find noget vildt og spændende i kan lave sammen. Når solen er fremme og I begge er i godt humør, får I det også meget bedre sammen og har I tid til at mærke hinandens behov kan I også meget bedre følge hinanden i sengen – mærke tempo og hvad din partner kan lide. Giv for eksempel en fræk massage, så I rigtig kommer til at mærke hinanden. Vi har et stort udvalg af massageolie.

2. Overrask

Der er ikke noget som at blive overrasket af en du holder af der har tænkt på dig. Brug lidt tid på at arrangere noget og mød for eksempel din partner nøgen når han/hun kommer hjem. Du kan også finde noget frækt undertøj og lingeri og overraske din partner med noget lækkert mad og en varm velkomst. Vi har et stort udvalg af frækt lingeri, som du og din partner nok vil elske. Eller hvad med et frækt kostume?

3. Pep påskefrokosten op

Står påsken i familie og vennernes tegn til mange påskefrokoster, kan I sagtens tænde hinanden alligevel. For de fleste er et frækt forspil lig med bedre sex og hvad er bedre end at bruge en situation som en påskefrokost til at tænde hinanden uden at andre lægger mærke til det. Det kan være alt fra små berøringer under bordet, til et frækt vibroæg. Vi elsker vores vibroæg og har mange meget diskrete, som er så lydløse at I ikke vil kunne blive opdaget, selv et stille middagsselskab. Det fede ved mange af vores vibroæg er at de er fjernstyrede, så din partner kan styre hvordan ægget skal vibrere imens det sidder i dig, fra op til 10 meters radius. Det er da frækt. Lige nu har vi 20% på alle vibroæg og rabbit vibratorer, så det er måske nu I skal have jer en upgrade?

paaskeslide2015-2Rigtig god påske!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar