Tips & tricks

Top 10 julegaveidéer til at lægge under juletræet 2016

top10julegaveideer4

Vi kender alle til, at det kan være en jungle at skulle købe julegaver, så derfor giver vi jer en top 10 over de perfekte julegaver i 2016. Vi har en filosofi om, at julen skal være en måned med masser af leg – selv for voksne – og derfor har vi udvalgt en række sexlegetøj og noget frækt undertøj, der kan gøre julen lidt sjovere og frækkere for voksne.

TIL PAR

Partnertoy – Partner Plus Par Vibrator

Kom endnu tættere på hinanden og mærk de samme stimuleringer fra Partner Plus par vibrator fra Partnertoy. Føl jer forbundet og få en skøn følelse af vibratorens vibrationer. Det er årets julegave, der kan nydes af jer begge sammen.

Partnertoy - Partner Plus Par Vibrator

Dorr – Spot – Trådløst Par Vibroæg m. vibrerende lay-on fjernbetjening

Synes i det kunne være sjovt at stimulere hinanden ude i offentligheden helt uden at andre opdager det? Så skulle i prøve Spot fra Dorr, der er en vibrator med en tilhørende fjernbetjening. En ekstra gevinst er også, at i kan bruge fjernbetjeningen som en ekstra vibrator!

Dorr - Spot - Trådløst Par Vibroæg m. vibrerende lay-on fjernbetjening

Picobong – Ipo Finger vibrator

Er du til fræk forspil eller selvnydelse, så vil Ipo Finger vibratoren fra Picobong kunne blive et hit. Selvom Ipo vibrator til fingeren er lille og nem at sætte på fingeren, vil den effektivt stimulere de erogene zoner. Det er en fræk julegave til din partner eller måske som en lille julegave til dig selv.

Picobong - Ipo Finger vibrator

TIL HENDE

Leg Avenue – Rød og Sort Blonde Body m. sløjfedetaljer

Denne lækre blonde body fra Leg Avenue er en perfekt julegave til den sexede kvinde. Den røde og sorte body med sløjfedetaljerne fra Leg Avenue vil få din kvinde til at føle sig fortryllende smuk og fræk.

Leg Avenue - Rød og Sort Blonde Body m. sløjfedetaljer

Womanizer – W500 Pro Deluxe Klitoris Stimulator i Guld Edition

Womanizer har taget kvinderne med storm – bogstaveligt talt. Med sine pustende og sugende fornemmelser har stimulatoren “orgasmegaranti”. Perfekt julegave til den eksklusive kvinde, der elsker kvalitet og farven guld.

Womanizer - W500 Pro Deluxe Klitoris Stimulator i Guld Edition

LELO – The Alibi Luksus Gaveæske

Julegaveæske til kvinden, der kan lide at holde sit sexlegetøj eksklusivt og diskret. Ingen vil nogensinde opdage at læbestiften rent faktisk er en lille effektiv vibrator!

LELO - The Alibi Luksus Gaveæske

VIVE – Enoki Mini Massage Wand

Hvis du søger en vibrator med en kraftig vibration, er Enoki Mini Massage Wand fra Vive det perfekte valg! Selvom det er en “mini” udgave, er der slet ikke noget “mini” over vibratorens funktioner.

VIVE - Enoki Mini Massage Wand 529,00 DKK

TIL HAM

TENGA – Flip O Zero Masturbator

Flip-serien fra TENGA har gjort et prisvindende produkt endnu bedre! Flip O Zero masturbator er endnu blødere og endnu mere effektiv – med andre ord et hit. Der er ingen grænser for, hvor mange gange en mand kan nyde sit nyeste yndlings onaniprodukt.

TENGA - Flip O Zero Masturbator 739,00 DKK

FLESHLIGHT – Stoya Destroya Masturbator

Perfekt gave til manden, der synes det kunne være frækt at mærke, hvordan pornostjernen Stoya føles. Stoya kan få fantasierne til at nå helt nye højder.

FLESHLIGHT - Stoya Destroya Masturbator

Fun Factory – Cobra Libre 2 masturbator m. vibration Pakke

Cobra Libre 2 er en revolutionerende masturbator fra Fun Factory, der er skabt til kraftfuldt at kunne stimulere hele din mands penis. Masturbatorens lækre maskuline design gør den til en perfekt gave, at lægge under juletræet.

Fun Factory - Cobra Libre 2 masturbator m. vibration Pakke

Så er det bare om at komme ud og købe julegaverne!
Få endnu mere inspiration til dine julegaver i vores juleunivers.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar