Uge 10 – Hvad vil du have på siden?

I denne uge, vil vi rigtig gerne sætte fokus på jer derude, hvad er jeres ønsker og behov? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forespørgsler på nogle produkter, mærker eller andet, som du ønsker på siden, så vil vi – indenfor de rammer vi har – prøve at imødekomme dine ønsker.

Icicles – Skulpturelle glasdildoer

iciclesslide

I denne uge, har vi fået Icicles ind af døren. Selve mærket kommer fra Pipedream, der er en meget stor producent af kvalitets legetøj og er bedst kendte for deres forskellige masturbatorer. Icicles er utrolig interessant, da det virker mere som glaskunst end egentligt sexlegetøj og du kan se at de håndlavede dildoer er lavet efter skulpturelle former og har mange fine detaljer. Man kan se at der er blevet kræset for hvert enkelt produkt, hvilket ikke altid er tilfældet for mange produkter i branchen. Vi har fået 9 nye produkter fra Icicles, som vi nøje har udvalgt, da vi synes de er så smukke og dækker flere behov. Du finder blandt andet et par stykker, der også kan bruges analt.
Det gode ved hærdet glas er at det nærmest er umuligt at ødelægge. Derudover har glasset en fantastisk glat overflade, der kan bruges sammen med alle former for gliddecreme, glasset er også meget slidstærkt og nemt at rengører, da det faktisk kan rengøres i opvaskemaskinen. Glasprodukterne kan også opvarmes og nedkøles i vandbad eller i køleskabet. Smart, ikke?

Ønsk, ønsk, ønsk…

Synes du ellers der mangler noget på siden? Er der nogle mærker eller produkter som du ønsker dig, så tøv ikke med at skriv til os, da vi er lutter ører! Du kan kontakte os på kontakt@winkwink.dk eller telefon 50 50 95 70 i dagtimerne.

Vi glæder os til at hører fra dig!

AnnabilledeSkrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar