Uge 11 – Tilbud, blowjobs og bøffer

Ved du hvilken dag det er på fredag, det er pangdangen til “valentinsdag”, som vi så smukt fejrede med en stor fuck-finger til det romantiske og ja til single-livet. Men på fredag kommer der så den måske ikke ligeså romantiske “helligdag”, der kaldes “officiel bøf og blowjob dag”. Dagen er også kendt som “Steak and BJ dag” og kommer, som dens mere romantiske alternativ fra USA, hvor man efter at have fejret valentin, mente at det var tid til en dag, der stod i mandens og det uromantiske hjørne. Navnet på dagen giver sådan set det meste væk i forhold til, hvad der skal ske på sådan en dag, så væk med blomsterne, chokoladen og kortene, hvis du skal tilfredsstille din mand, er der – ifølge dagen – kun to ting man behøver at gøre.

Jeg synes det er en lidt sjov tradition, der er kommet som en form for mod trend til kvindefrigørelse og at flere mænd føler sig en smule “under tøflen” og derfor synes jeg egentlig også ideen er sjov. Jeg vil dog mene at dagen kan bruges som en reminder om at begge parter i forholdet har brug for at blive hyldet – et parforhold går begge veje og vi glemmer måske hinanden og vores behov i den travle hverdag, så måske en god bøf fra slagteren og et blowjob er en god reminder om at vi alle har brug for opmærksomhed.

Hvis du ikke er tosset med det ene eller det andet, så benyt alligevel dagen til at vise din frække side overfor din partner, det kunne være med en lækker middag, en god omgang massage eller noget helt tredje – om du er til dagen eller ej, så kan du altid bruge den – og hvem siger at det KUN er manden der skal have en tur?

Vi kan ikke hjælpe dig med at finde den møre bøf, men vi kan måske hjælpe dig med lidt forskelligt og sjovt til dagen. Herunder har jeg samlet tre ting, der måske kunne gøre dagen lidt ekstra sjov!

oralswede1. Fruity Strawberry Love massageolie er perfekt til denne dag, da det er en spiselig massageolie, der har en fræk smag af jordbær. Du kan bruges den som massageolie og du kan derefter slikke den af din partner, der helt sikkert vil elske det! Olien koster normalt 99 kroner, men kan indtil onsdag fåes til kun 89,10 kr.

 

 

 

 

cuffsort32. Etherea silk cuffs fra LELO er et par lækre håndmanchetter, i et eksklusivt design, der kan fastgøre din partner til sengen, så du kan gøre lige, hvad du gerne vil med ham/hende. Det kunne som et godt eksempel være et frækt blowjob. Håndjernene koster lige nu kun 269,1 kr.

 

 

 

 

 

jennaheazemund1

3. Jenna Haze swallow fra FLESHLIGHT er til dig, der måske ikke har en udkåren som kan lette trykket. Den meget livagtige FLESHLIGHT vil kunne give dig et lækkert blowjob og de frække læber omslutter dig nemt og behageligt. Ja det skal ikke være kedeligt at være single på B & B dagen 😉 FLESHLIGHTEN koster lige nu kun 469,10 kr.

 

 

 

 

10% KUN til onsdag

For at starte ugen godt ud, har vi sørget for 10% på alle varer på siden. Dette gør at du kan finde dine favorit varer til en virkelig skarp pris. Dette tilbud gælder kun til onsdag, så du skal skynde dig. Så der er alle gode grunde til at komme i gang med at finde noget godt til fredag og weekenden allerede nu. Bestiller du i dag vil du med garanti kunne få dit produkt inden fredag til den store bøf og blowjob dag (med forbehold for udsolgte varer selvfølgelig ;-))

Vi ses på shoppen!

tiprocentslide

Annabillede

 

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar