Uge 12 – Masser af nyheder kommer SNART!

Vi udvider vores udvalg konstant, men snart vil du se en masse nyheder på shoppen. Det drejer sig om at vi udvider vores udvalg af produkter fra bl.a. LELO, Fun Factory og meget flere. Derudover kommer vi løbende i foråret med nyheder indenfor produkter, mærker og meget mere. Vi vil i løbet af foråret introducere over 5 nye mærker på siden. Hvilke vil vi ikke løfte sløret for endnu, men jeg kan sige at det bliver produkter i højeste kvalitet og nogle af de bedste og mest anerkendte mærker i Europa lige nu.

Men først og fremmest vil der kommer et større udvalg af sexlegetøj fra LELO, et mærke som vi elsker, da det er både stilfuld og meget funktionelt. Der vil løbende komme nye LELO produkter, da vi arbejder på højtryk for at få skrevet gode tekster, tage gode billeder og meget mere, derfor kommer de ligeså stille på siden og du vil kunne finde dem under LELO. Husk at tjek siden regelmæssigt, for at være sikker på at du bliver den første, der får dit favorit produkt.

PocketPussys– der er flere end du tror der har dem!

masturbatorslidemartsI denne uge har vi 15% på alle masturbatorer til mænd, det handler både om Fleshlights, elskovsdukker, pussy to go og mange flere. Vidste du at Fleshlight er det mest solgte sexlegetøj til mænd i verden! Det er faktisk en af de mest brugte onaniprodukter i verden og der er mange flere end man kan forestille sig, der ejer en. Den kan også nemt blive din, da der er rigtig mange fordele i at have en god masturbator. Fleshlight er den bedste “real feel” kvalitet, der gør den til et produkt, du ikke kan komme udenom, hvis du skal shoppe lækkert legetøj i god kvalitet – og det bliver jo ikke bedre, når det tilmed er billigt. Du kan få en Fleshlight helt ned til 381 kroner i denne uge. Det er billigt!

Ja det er en spændende tid vi går i møde her og vi glæder os som gale til at præsentere de bedste produkter og mærker for jer – hele foråret!

Annabillede

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar