Uge 15 – Guides på vej til dig

lingerislideaprilfacebook

Først og fremmest vil jeg lige huske dig på at vi hele ugen har 15% på alt lingeri – det gælder både sæt, g-strenge, lak, latex og læder! Så det er bare om at komme i gang 😉

Brug for hjælp?

Vi ved at sexlegetøjs-verdenen er en jungle. Hvad er bedst, hvilke produkter holder længst og hvordan bruger jeg dem? Jeg har som produktansvarlig brugt uendeligt mange timer på at researche på nettet, kigge på brugertests og videoer om rigtig mange forskellige produkter og har i løbet af de sidste år skabt en utrolig stor viden og det legetøj, der virker og som har fået bedste anmeldelser, samt er bestsellere. Derfor har jeg i samarbejde med flere andre, lavet guides til nogle af vores produkt kategorier. Lige nu kan du finde 3 guides på shoppen, en til dildoer, en til anale produkter og en til vibratorer – herunder kan du supplere det du kan læse i produktbeskrivelserne med viden og sjove facts om vores produkter og den produkttype du leder efter. Disse guides er lavet på baggrund af research, samt den store viden jeg har samlet mig, ved at arbejde i denne branche i et godt stykke tid.

I det næste stykke tid, vil jeg nu gå i gang med at lave flere guides indenfor flere varergrupper. Lige nu kan du ofte finde en kort guide til, hvordan du bruger produktet, samt tips til alternative måder, der gør at du kan bruge dit produkt endnu bedre og få mere ud af det, men disse guides vil blive mere uddybende og vil fortælle lidt om baggrunden for produkterne, hvem der bruger dem og med små tips om produkterne, som jeg håber du kan bruge. Derudover vil jeg prøve at lave forslag til de forskellige produkter i forhold til om du er begynder, eller mere øvet indenfor sexlegetøj. Jeg sidder og researcher på højtryk og synes hele tiden jeg får ny viden på så mange områder, som jeg glæder mig til at samle til dig.

Så hold øje med vores guide side her på siden, for om ikke længe vil der dukke nye guides op. Jeg vil helst ikke løfte sløret for meget, men det kommer blandt andet til at handle om legetøj til mænd, som er et meget efterspurgt emne, samt et andet efterspurgt emne, nemlig elskovskugler. Indtil jeg er færdig med dette, kan du læse en del om brug af elskovskugler inde på de forskellige produkter, hvor der er lavet en miniguide omkring brug og alle de fordele bækkenbundstræning har.

Jeg glæder mig rigtig meget til vise dig disse guides, som meget gerne skulle komme på siden indenfor den næste uge.

Vil du læse lidt mere om vibratorer, dildoer eller analt legetøj, så tag et kig på vores guides

Rigtig god fornøjelse!

Annabillede

 

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar