Uge 16 – Kaniner og æg

paaskeslide

Så nærmer påsken sig med hastige skridt og vi er i fuld gang med at få sendt alle jeres pakker af sted inden alle helligdagene kommer. Vi har siden fredag kørt gode tilbud på alle rabbit-vibratorer og vibroæg, for at gå lidt i tråd med påsken, med 20% rabat på det hele. Det er jo ikke kun børn, der skal have lidt æg at hygge sig med i den lyse påsketid. Derudover elsker vi at give jer lidt ekstra, så derfor sender vi en påskegave med i alle ordrer over 400 kroner. Gaven er mindst 50 kroner værd og er lidt ekstra som du og din partner kan hygge jer med i ferien.

Så husk at få bestilt dine produkter inden i morgen aften klokken 23.59, så kan vi med garanti love at sende din pakke af sted inden påske og alle de helligdage, hvor post danmark ikke sender post. Bestiller du i løbet af påsken, vil du stadig få en påskegave med, hvis du bestiller for over 400 kr., men vi sender dog først din pakke af sted efter påske den 22. april, da posten ikke sender ud inden. Men så kan du selvfølgelig også glæde dig til dine produkter ankommer efter påsken.

I holder ferie, men vi kører videre

Selvom vi ikke kan sende pakker af sted til jer i påsken, så lover vi at vi ikke holder fri. Vi vil nemlig bruge påsken og de stille helligdage til at udvikle og lave en masse spændende nye tiltag på siden. Derudover vil vi få nye og spændende mærker, som du kan se på siden i løbet af påsken. Fordi vi elsker at udvikle og videreudvikle holder vi aldrig rigtig fri – mest fordi vi elsker at lave det vi laver.

Så imens du spiser et lækkert påskeæg og drikker en påskebryg, vil du kunne se nye og spændende ting poppe op inde på siden, og nye mærker indenfor lingeri og sexlegetøj. Er der mon noget du ønsker skal være anderledes eller nogle produkter, som du ønsker på siden, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, vi har åbent for vores kundeservice mail i hele påsken og du kan derfor altid skrive til os med spørgsmål og ideer, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer – også i helligdagene. Dog vil vores telefoner også holde ferie i helligdagene, men fang os på mailen, så skal vi nok svare dig.

Sidst men ikke mindst, vil vi ønske dig og din familie en fantastisk påske, vi glæder os til at hører fra jer!

Annabillede

 

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar