Uge 18 – Nyankommet sexmaskine

Nu må det efterhånden være nok snak om vind og vejr, vi vil ha saftige sager og kød på bordet!

Så hvorfor ikke introducere vores nyeste medarbejder, David Hansen: 50% online marketing manager, 50% project manager, 100% sexmaskine; men desværre ikke til salg!

Det, som David hovedsageligt vil stå for, er bl.a. et øget fokus på de sociale medier (her tænker vi fx konkurrencer og gode historier på Facebook), samt kontakten til bloggere og andre folk, der kunne bruge lidt gratis sexlegetøj imod noget ekstraordinært marketingsjov!

Fræk fyr smider tøjet

Er du sexualunderviser, eller har du tænkt dig at lave en prankvideo med din søde tante Olga, der i 70-års fødselsdagsgave skal have en sjov sprøjtedildo, så send endelig en mail til dh@winkwink.dk, hvor du forklarer din gode idé og hvorfor netop DU/I skal have lidt frækt tilsendt med posen… eller hvordan det nu skal gøres, I netop jeres fantasi!

Vi er både åbne for enkeltstående events og længerevarende samarbejde, så længe det giver mening for begge parter, og vi kan mærke det på trafikken. Når alt kommer til alt, handler det jo om at få speget sexlivet op for alle de hungrende danskere, og selvom fantasien er en fantastisk ressource, stemmer vi for mere sexlegetøj!

Allerede nu har du mulighed for at vinde en flaske Luxus Elskobscreme fra Fifty Shades of Grey: Skynd dig at sende os din saftigste sexhistorie på minimum 100 ord til dh@winkwink.dk, da vi udtrækker vinderen allerede fredag d. 16/5 kl. 12:00.
Historien skal være din egen (med eller uden partner), og du giver os lov til at anvende historien på winkwink.dk og vores facebook side.
Dit navn vil aldrig fremstå offentligt, og du får direkte besked via mail, hvis du har vundet!

Vi glæder os til at høre fra jer!

kris_1 (1)

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar