Uge 19 – Fleshlight og bondage for alle pengene

Regnen siler udenfor og skyerne rykker tættere på hinanden, ja det er rigtig forår i Danmark og det vi lapper hver en spæd solstråle i os, mens vi forsvinder i den grå regn – men fortvivl ej – hos os vil der altid være lummert 😉

I denne uge sker der som altid en masse spændende ting og jeg vil lige introducere jer for de tilbud vi har i denne uge:

Fleshlight – stadig lige populært

fleshlightslideVi har snakket om det mange gange, men man kan altid sige det engang mere – Fleshlight er det mest populære sexlegetøj til mænd i verden og det er ikke uden grund, da det er et nemt, diskret og meget funktionelt stykke legetøj, der, hvis du vedligeholder det korrekt, kan holde i rigtig mange år. Det bløde real feel materiale, gør oplevelse med denne diskrete lommelygte til en fantastisk og meget realistisk fornemmelse, som du næsten ikke kan finde hos andre masturbatorer. Vi er rigtig stolte over at føre Fleshlight på winkwink.dk og i denne uge får du 15% på alt fra mærket – og der er lidt til enhver smag. Og det er også med glæde at vi præsentere nye medlemmer i Fleshlight familien – Fleshjacks, som er en støbt efter flere mandelige pornomodeller. Du kan både få dildoer med de kendte stjerner, men også Fleshlight versioner af deres anus, hvilket er perfekt til dig, der ønsker en anden oplevelse med de populærer legetøj. De nye produkter vil blive oprettet på siden i denne uge, så husk at følg med.

Du kan her se hele vores udvalg af produkter fra FLESHLIGHT (husk at køb din i denne uge, så du kan få 15% på den)

Har du ikke tjekket det ud endnu så har vi også fået en guide til masturbatorer til mænd, hvor jeg gennemgår de produkter vi har på siden, brug og vedligeholdelse af blandt andet Fleshlight. Du kan finde guide til masturbatorer her.

Sex & Mischief – et eksklusivt men prisvenligt mærke

Kan det virkelig hænge sammen, et billigt og eksklusivt mærke – ja i tilfældet med mærket Sex & Mischief hænger det faktisk uløseligt sammen. Mærket er i lækker kvalitet og har taget bondage og pirrings produkter til helt nye højder med sit kvalitetsmateriale og lækre produktbilleder, kan man ikke andet end at elske det lækre bondage mærke, hvor du faktisk ikke kan finde et produkt, der koster mere end 200 kroner. Det er altså billigt for så gode produkter som Sex & Mischief laver. Du finder alt fra begynder bondage pakker til de mere hårde bondage og pirring, til dig, der ved mere om hvordan man fastgøre og pirrer sin partner. Vi elsker bondage produkter og derfor giver vi også 15% alle produkter fra det frække mærke – og ikke bare i den her uge – men i HELE maj måned.

Vi vil i de næste månder præsentere et månedstilbud til supplering af vores altid gode ugentlige tilbud, så vi altid har gode priser på noget som du synes er fedt og som du kan bruge. Det er nemlig vores mission at have løbende gode priser på vores produkter, så du kan finde noget som du elsker, uden at lænse din bankkonto. Vores mål er dog stadig at produkterne kvalitet lever op til en vores standard og vi vil aldrig sælge noget der har en kvalitet der ligger under noget vi selv ville købe. Derfor kan du altid regne med at vi sælger de bedste produkter til dig – og til konkurrencedygtige priser.

I elsker faste lave priser – og hurtig levering!

Til sidst vil jeg lige slå et slag for nogle af de produkter vi har faste lave priser på. For tiden sælger vi rigtig godt af et af de produkter, som vi også elsker – nemlig We-vibe og deres fantastiske par produkter. Vi har virkelig gode priser på vores we-vibe, så har du og din partner brug for et frækt stykke sexlegetøj til par, er det her på siden du nok skal finde noget. Vi har masse af produkter fra We-vibe, LELO og mange andre mærker, som helt sikkert vil falde i din smag. Lige nu har vi for eksempel gode tilbud på we-vibe 4 til kun 849 kroner – det er virkelig billigt! Og skynd dig at køb din, for vi får rigtig mange bestillinger på den, og selvom vi prøver at fylde vores lager hele tiden, er det ikke altid vi kan følge med. Men vi prøver. Køber du din we-vibe inden klokken 15, så sender vi den til dig med det samme, så du faktisk kan “risikere” at få den dagen efter.

Så der er nok at se til i denne uge, vi glæder os til at se dig på shoppen! 

Annabillede

 

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar