Uge 20 – Vi elsker sociale medier

Hos winkwink.dk elsker vi de sociale medier og vi er aktive på de fleste af dem. Vi har siden sidens åbning lagt vores ugentlige og månedlige tilbud ud på de sociale platforme, såsom twitter, facebook, pinterest og mange flere.

Men meget snart bliver det anderledes. Sociale medier er, som navnet antyder – sociale. Og derfor kommer der i den næste tid til at ske noget mere på vores sociale platforme, som kommer til at rumme meget mere end gode tilbud – selvfølgelig vil vi fortsætte med de gode tilbud, men der vil også komme konkurrencer, artikler, videoer og meget mere. Vi vil gerne skabe en social platform uden tabuer og hvor man kan diskuterer, debattere og meget mere, uden begrænsninger. Det er da lidt spændende.

Du har måske set det, men vi har fået to nye mænd i vores lille wink-familie. Den ene er David, der, hvis vi andre skal sige det, er en haj til sociale medier og han bruger rigtig mange af sine vågne timer på at finde lækkert stof til både siden, men også de sociale platforme som vi er aktive på. Han har en naturlig interesse i at finde ting og sager på de store internet, samt selv indhente materiale, som han og som du nok også vil finde både interessant, sjovt, underligt, eller noget helt fjerde. Så det skal nok blive rigtig spændende!

Den anden mand vi har ansat i “familien” er Slavik, der er kommet til at for at hjælpe os med en masse lækkert design. Han er som erfaren programmør dygtig til det visuelle udtryk, blandet med en god omgang funktionalitet. Han har øje for hvad der fungerer på siden og han er skarp. Så du kan godt glæde dig til det næste stykke tid, der vil byde på mange nye og spændende ting.

… Er du mon på pinterest? Vidste du at vi har en profil på pinterest hvor vi hver uge lægger nye produkter op og pinner ting som vi synes er interessante, jeg elsker personligt at sidde og finde inspirerende produkter og billeder, der kan give lidt ekstra krydderi på hverdagen og det er pinterest et fantastisk medie til!

Til sidst vil jeg minde dig om at vi hver uge oprette over 20 nye produkter, så hold øje med vores side – der sker hele tiden noget nyt hos winkwink.dk. 🙂

Annabillede

 

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar