Uge 21 – Winkwink nu på video!

Yay, vi har haft en rigtig sjov og produktiv weekend hos winkwink, hvor vi i samarbejde med vores skønne kollegaer har strikket en film sammen til jer. Vi har haft det virkelig sjovt med at lave denne film og håber også I vil synes om den:

Se den her!

Som du kan se, har vi valgt at vise nogle lidt alternative måder at bruge dit sexlegetøj på, så hvis du står og tænker “hvad skal jeg mon bruge det til?” så er svaret lige her. Det skal dog lige sige at nogle af de ting der sker i videoen anbefaler vi IKKE at du gør derhjemme, i hvert fald ikke, hvis du vil bruge legetøjet bagefter. Men hvad dælen, det ved du nok godt!

Fokus på luksus

Udover videoen, sker der også en masse andre spændende ting hos os. Vi fik i sidste uge en masse nye produkter fra skønne Fun Factory ind af døren, så nu er lageret blevet fyldt op med jeres favoritter, samt vi har gået nogle nye produkter fra det eksklusive mærke, som er et af det mest solgte luksus legetøj i Europa. Fun Factory har på mange måder revolutioneret markedet og vist at sexlegetøj, hverken behøver at være kedeligt eller i dårlig kvalitet. Du finder faktisk nogle af de mest holdbare og lækre produkter – tilsat lidt ekstra humor hos Fun Factory. Vi har ikke kun fået fyldt op af farvoritter såsom The boss og Stubby, men også fået nye produkter, der helt sikkert vil kunne falde i din smag. Det er for eksempel den populærer Stronic Eins, der ikke bare er en hvilken som helst vibrator, nej det er en pulsator, der har nogle af de samme naturlige bevægelser, som en mand ville have. Den pulserer op og ned og giver en lækker og kraftfuld oplevelse, som aldrig er oplevet før.

bballsstickerEt andet produkt vi har fået er en forårs/sommer nyhed fra Fun Factory. Det er et produkt kaldet B balls. B balls er et unikt analt produkt, der består af to kugler og er en plug, der udover at have en lækker overflade også stimulerer helt indefra, da den, ligesom de kendte elskovskugler, har nogle kugler indeni, der bevæger sig sammen med kroppen og derfor stimulerer hver en nerve indeni dig. Dette er ret unikt, da dette (også kaldet geisha kugler) ikke normalt forbindes med anal leg. Det har Fun factory dog fundet ud af er en fejl, da det at kuglerne bevæger sig, stimulerer helt perfekt og giver helt nye anale oplevelser, specielt til de erfarne indenfor anal leg. B balls er lavet i det sædvanlige bløde silikone, som er kendetegnet fra Fun Factory og kan fåes i to forskellige farver. Bestiller du inden klokken 15, sender vi den af sted til dig med det samme!!

For at det ikke er nok endnu, så har vi også 10% på alt fra LELO hele ugen, så der er ikke nogen grund til at hvile på laurbærene, da vi har lækre luksus produkter, til en altid god pris. Du kan shoppe produkter fra LELO her!

Hav en god uge!

 

 

Annabillede

 

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar