Uge 22 – Sommerfornemmelser på shoppen!

Jaaaa vi er snart ved at nå Juni – og med Juni hører der sommer, vi kan næsten ikke vente med at vise alle vores nye sommernyheder for jer. I løbet af sommeren, vil du finde mange friske og sommerlige nyheder, som du vil kunne nyde godt af. I alle sommermånederne, garantere vi at der hver uge vil komme over 20 nye produkter af mange forskellige slags, hvilket betyder at vores udvalg, når sommeren går på hæld vil være udvidet med over 300 nye produkter. Dette har vi valgt at gøre, fordi vi hele tiden gerne vil finde nye og spændende produkter og møde vores kunder, der hvor de er og hvilke behov de har. Vi håber derfor at du vil tage godt imod de nye produkter, der spænder mellem vild fetish, fræk bondage, eksklusivt lingeri og funktionelt sexlegetøj. Vi håber at få masser af fede nyheder, som kommer til at passe til dine behov. Vi kommer for eksempel til at udvide vores vibrator udvalg betydeligt og får flere nye mærker, der i løbet af de næste måneder vil blive præsenteret for dig.

Nogle af de nye ting vi har fået på siden, er et udvidet udvalg af produkter fra Fun Factory, hvor vi, som du kunne læse i sidste uge, introducerede B balls, en frækt anal nyhed fra det eksklusive mærke.

I løbet af Maj måned har vi også haft fokus på et andet mærke, nemlig Sex & Mischief – et lækkert, men eksklusivt bondage mærke, der rummer alt fra basale bondage produkter, alt til begynderbondage til de mere hardcore til dig, der ved, hvad du vil have indenfor frække bondage oplevelser. Du kan stadig nå at købe et produkt fra Sex & Mischief med 15% rabat – men kun i resten af Maj – så du skal skynde dig. I juni vil der nemlig komme fokus på et helt nyt og spændende mærke. Mere om det i næste uge! 🙂

smrtilbudmaj

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar