Uge 23 – Sådan får du god sommersex!

sommersexslideTemperaturen stiger og for rigtig mange gør deres sexlyst det samme. Det er faktisk bevist at ens sexlyst forøges med det dobbelt når man har det godt og det er for mange om sommeren, både fordi solen er fremme, man har mindre tøj på og rigtig mange har ferie. Dette gør for rigtig mange at safterne stiger og din lyst stiger i takt med varmegraderne. Men hvordan dyrker man god sommersex med sin partner eller med sin sommerforelskelse? Her kommer en lille smule inspiration til god og forhåbentlig hed sommersex.

Tag ud i naturen…

Det vigtigste når I holder ferie, er at I ikke planlægger hele ferien ud fra alle andre. I skal huske at have noget tid til hinanden og give hinanden det rum som man har brug for når man har ferie.

happyride

Så tag for eksempel en miniferie sammen. Rækker feriepengene ikke til en udenlandsrejse, er en cykeltur i det danske land ikke at undervurdere, lige nu viser Danmark sig fra sin bedste side og det er derfor et perfekt tidspunkt til en tur. I kunne eventuelt tage cyklen til en ø eller et mere afsides sted og finde et grønt område, hvor I kan forkæle hinanden. Tag et tæppe med og lad jer inspirere. Skal I prøve en lidt anderledes cykeltur, så prøv for eksempel Happy Ride fra You2toys, der er en vibrerende saddel, der måske giver lidt ekstra liv til jeres cykeltur. Husk en god madpakke, husk, jordbær, østers, bananer, nødder og æg øger din sexlyst, derudover er champagne også et hit, især hvis du er på cykel. Husk også et tæppe, hvis I skal hygge jer lidt og find et afsides sted, hvor der ikke er for mange børnehavebørn der kommer forbi og nyd hinanden. Tag en massageolie med og giv hinanden en sensuel massage. Kombinationen af god mad, sol, berøringer og måske lidt champagne vil helt sikkert gøre underværker.

Sommerfesterne

leloegsort_2Uhm hvor vi elsker sommerfeste, man tager lækkert sommertøj og sandaler på og drikker farverige drinks og danser til de lyse nætter bliver morgener. En lækker sommerfest er en ideel anledning til at have det sjovt, både med en masse venner, men også med hinanden. I kunne for eksempel prøve LELO Lyla 2 vibroæg med fjernbetjening, der er perfekt til offentligt sjov. Hvis kvinden bærer dette æg i sig og manden holder fjernbetjeningen, bliver det helt sikkert en munter aften. Det eksklusive æg er lavet i lækker silikone og har en trådløs rækkevidde på næsten 12 meter og derfor vil det kunne pirre din partner til perfektion. Det gode ved Lyla er at den unikke motionsense teknologi gør at ægget kan vibrere i takt med, personen der holder fjernbetjeningens bevægelser – dette skaber en fantastisk samhørighed, som I helt sikkert vil elske at have sammen. Og I kan jo altid smutte en halv time fra festen, hvis pirringen bliver for meget.

Sommer = vandtæt

Ja du behøver ikke kun at bruge dit legetøj indenfor og skal de bruges ude, så kunne det med fordel bruges i vandet. Tag en tur på stranden eller en tur i poolen, for eksempel med det førnævnte æg. Da det er vandtæt er det ideelt til fræk pirring udenfor. Husk at alt det legetøj vi har der er vandtæt, kan bruges i vand og det betyder også at det kan bruges ude i havet og i poolen (vær dog obs på at noget klorvand godt kan virke afblegende på nogle overflader), så hvis du føler at det er muligt, så tag da en tur i poolen. Hvis du tør? Du vil uden tvivl ikke være den første til at have gjort det og du bliver nok ikke den sidste. Sol, saltvand og sex, hvad mere kan man ønske sig?

Glædelig sommer!

Annabillede

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

 

 

P.s. Husk at vi i denne uge har 10% på alt fra Dorcel – et lækkert fransk kvalitetsmærke, som du helt sikkert vil elske!

slidetilbloggen

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar