Uge 24 – Hvad betyder den nye forbrugeraftalelov for dig?

forbrugeraftalelovslideDenne uges blogindlæg vil være lidt mindre sexet end mange af de andre, men det betyder ikke at det ikke er vigtigt. Den 13. Juni træder der nemlig en ny forbrugeraftalelov i kraft. Det betyder nogle ændringer for både dig som forbruger men også for os som shop. Vi vil i dette indlæg prøve at guide dig igennem lovens facetter og hvad det betyder for dig som kunde, når du handler hos os efter den 13. Juni – Du kan også læse vores handelsbetingelser, der vil blive opdateret en smule den næste tid.

Returneringsfrist

Vi har altid fri returnering på alle vores pakker og dette betyder at du stadig kan fortryde op til 30 dage efter dit køb. I følge den nye lov skal du som kunde oplyse at du gerne vil gøre brug af fortrydelsesretten 14 dage efter købet – men hos os beholder vi de 30 dages returret. Dette betyder at du skal oplyse, at du ønsker at fortryde dit køb, senest 30 dage efter dit køb er gennemført. De nye regler give dig så ydereligere 14 dage til at sende produktet tilbage, fra du har oplyst at du ønsker at fortryde dit køb.

Inden returnering

Noget af det vigtigste i den nye aftale er øget oplysningspligt for kunden. Det betyder at det er meget vigtigt at du kontakter os, inden du returnerer dine produkter. Dette er lavet for at undgå misforståelser og for at gøre det så nemt og standardiseret som muligt at returnere. Det er derfor vigtigt at du som forbruger skriver en mail til os på kontakt@winkwink.dk eller ringer til os på 50 50 95 70 INDEN du returnerer din ordre. Det er også vigtigt at du også oplyser, hvis du nægter modtagelse af din vare og den derfor kommer retur til os.
Du vil fra den 13. Juni kunne finde et standardfortrydelsesrets formular i din ordrebekræftelse. Du kan ved returnering udfylde denne, hvis du ønsker, ellers kan du også kontakte os på anden vis.

Under returneringen

En anden vigtig ting omkring returnering er at returnering af vare nu er dit ansvar som kunde. Hvis du har købt din vare og fået afsendt den som pakke, er dette dog ikke et problem, da du får en returlabel af os, og derfor kan både du og vi følge pakken hele vejen, men har du købt dine vare og fået afsendt dem som brev, er det dit ansvar at sørge for at brevet kommer tilbage til os. I modsætning til reglerne før er returneringen nu kundens ansvar indtil vi har modtaget pakken, er det dit ansvar at returneringsvarene kommer til os.

Efter returnering

I den nye lov er der også nye love omkring returnering af vare, der har været i brug. I forbindelse med sexlegetøj, vil der ikke være de store ændringer, da alle intime varer mister deres værdi ved åbning og ibrugtagelse af disse. Derfor er det stadig meget vigtigt at du ikke åbner eller bruger et produkt som du gerne vil returnere. Huskereglen for returneringsvarer er stadig: Ville du selv købe det produkt du sender retur? Hvis svaret er nej, er værdien for produktet blevet forringet og returneringsretten er derfor ikke gyldig. Du må dog gerne prøve ikke intimt lingeri, såsom kjoler, korsetter mv. hvis du bare ikke forringer værdigen af hverken emballage eller produkt. Intimt lingeri såsom g-streng, strømper, forseglet lingeri, alt i latex og læder kan ikke returneres efter du har prøvet dette. På dette punkt ændres der intet i forhold til vores returneringspolitik.

Vi har pligt til at tilbagefører penge til dig for retmæssig returnering indenfor 14 dage efter vi har modtaget dit produkt.

Opsummering:

Ja vi ved godt at det er lidt kedeligt, men her får du lige en kort opsummering af, hvad ændringerne betyder for dig:

  • Du har 30 dage til at oplyse os om at du gerne vil returnere en vare
  • Du har efter du har oplyst om returnering 14 dage til at returnere varen
  • Du har ansvaret for produktet indtil vi modtager det med posten
  • Du SKAL oplyse os om returnering inden du tilbagesender eller afviser din ordre
  • Du skal returnerer produktet i samme stand som du har modtaget det, men du må gerne prøve ikke intimt lingeri – Så længe produktets værdi ikke forringes.
  • Vi skal tilbagefører penge for en retmæssig returnering senest 14 dage efter modtagelse af returneringsprodukt

Se mere om, hvordan du returnerer en vare på vores side om returret

GOD SHOPPING!

HUSK: at vi hele ugen har 10% på alt til mænd!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar