Andet

Undersøgelse: Roskilde er Danmarks frækkeste festival!

Festival sæsonen er over os og derfor vi spurgt danskerne, hvilken festival der er den frækkeste i Danmark og der er stor enighed om, hvor man skal tage hen hvis man søger sig en fræk flirt.

Roskilde festival er frækkest

Med 26% af stemmerne vandt Roskilde Festival stort blandt de 1000 vi spurgte, fandt Roskilde frækkest. De reaktioner vi oplevede da vi udførte undersøgelsen var, at det skyldes at publikummet er lidt yngre, bor i telt så de ikke på samme måde kommer hjem, det er en mere international atmosfære, samt at festivalen generelt har en historie med flere sjove og frække tiltag, herunder nøgenløbet som blev nævnt flere gange som et godt eksempel på festivalen.

SmukFest lige i hælene

Smuk Fest kommer lige i hælene med 19% og det er især jyderne som synes SmukFest er mere fræk end Roskilde. Generelt vinder festivaler, hvor man kan camperer på festivalen mange point da man er helt væk fra hverdagen. Herefter kommer den nye festival Tinderbox med 13% og som nummer 4 Northside med 10%.

Festivaler er perfekt til at score

I undersøgelsen var der også udbredt enighed om at festivaler er perfekt til at score på, da de fleste har fået lidt indenbords og er mere åbne overfor nye bekendtskaber, om det måtte være for et frækt bekendtskab eller en god sludder.

Ud fra de svar vi fik kunne vi tydeligt aflæse, at mange festivaldeltagere opfatter festivaler som det nemmeste sted at score, da der ikke er samme “regler” for hvordan man score og i højere grad kan slå sig løs.

Top 10

maps-festivals-1

Undersøgelsen er baseret på 1000 adspurgte danskere i maj 2017 i alderen 18 – 65 år.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar