Sexlegetøj

Vælg et SM halsbånd

halsbånd til sm og fetish bdsm halsbånd

Har I besluttet jer for at kaste jer ud i bondage eller S/M? Eller er i hardcore, rutinerede S/M-udøvere og er på udkig efter nyt udstyr? Bondage verdenen byder på alskens udstyr, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du finder alt fra uskyldige silkebånd for øjnene og håndjern med blød plys til de mere hårde redskaber som floggers med dildohåndtag, gagballs, skamlæbespredere og “cock cages” (penisbure). Kategorien spænder bredt, og i denne blog vil vi fokusere på en af de mere uskyldige og dekorative accesories indenfor bondagelegene – halsbåndet.

Sexslave eller fræk forførerske?

SM halsbåndet er en af de mest basale gengangere indenfor fetish og bondageverdenen. Den udsender et klart signal om undertrykkelse og ejerskab. Når i skal vælge et halsbånd, skal i først og fremmest tænke over, hvad det skal bruges til og hvilke associationer, det skal fremkalde. Leger i hård submissiv og dominant er det måske værd at investere i et læder lænkesæt, hvor hænderne er bundet fast til halsbåndet eller et halsbånd med kæder og brystvorteklemmer. Skal din partner være en fræk og feminin forførerske, findes der flere halsbånd, der også har halskæder, der fungerer som smukke smykker. Dette er Bijoux Indiscrets specialister i at fremstille.
Skal din partner adlyde dine ordrer og trækkes rundt på gulvet, så de kender deres plads? Så er halsbånd med snor den helt rigtige løsning for jer. De findes både i silikone, læder og metal, alt efter hvor hårdt i ønsker, legen skal være.

Frækt rollespil i offentligheden

Halsbåndene med snor behøver dog ikke altid at være hardcore og bære præg af en S/M-stil. Nogle af dem findes som en fin halskrave eller som de populære choker-halsbånd, og her kan snoren tages af. Perfekt til et frækt forspil ude i byen. Tag halsbåndet på uden snor og giv din partner snoren. Det vil kun være jer der ved, at halsbåndet hører til en snor og er en del af en fræk bondageleg. Når folk komplimenterer dit halsbånd, kan du sende din partner et indforstået og pirrende blik. Din partner vil ikke kunne vente med at hive snoren frem og disciplinere dig, når i er alene.

Tag din partner i hånden og udforsk mulighederne indenfor halsbånd – om det er til dominerende leg eller fræk udsmykning er op til jer.

Opsummering
recipe image
Navn
Vælg et SM halsbånd
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 36 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar