Valgresultat: Snæver sejr til blå blok

valgslide3

 

De værste valgtømmermænd har nu lagt sig og vi kan her afsløre resultatet på vores sexlegetøjsvalg – Som til folketingsvalget vinder blå blok en snæver sejr, i vores undersøgelse med 51,7% af stemmerne. Til slut overhalede Liberal Alliances bondage slips fra “Fifty shades of Grey” den blå vibrator fra Venstre og gjorde det liberale parti til det største på højrefløjen, mens Dansk folkeparti og deres gag-ball, som vandt en stor sejr til folketingsvalget ikke er ligeså populært, med sine 9,6% af stemmerne.

Ser vi på den røde blok var det Socialdemokraterne og den røde vibrator, der løb med sejren og derefter den sorte buttplug fra det Radikale Venstre, den økologiske glidecreme fra Enhedslisten var også godt sælgende og er lige i hælende på de Radikale med 13% af stemmerne. De absolutte tabere var Socialistisk Folkeparti og deres agurkedildo, der med sine 6% kan ses som taberne i vores valg, derefter følger Dansk folkeparti og til sidste de Konservative med sine 9,7% af stemmerne.

Det vi kan konkludere på vores valg er at visse af resultaterne stemmer godt overens med folketingsvalgets resultater, da blå blok har en lille sejr og at partier som SF og Konservative har fået få stemmer. Dog har DF fået færre stemmer i vores valg end de har i Danmark denne gang.

Til sidst skal vi selvfølgelig også nævne den lille bias, der hedder produkternes popularitet, herinde er vi blandt andet meget vilde med det fine bondage slips fra Fifty Shades of Grey, og kan derfor godt se at det måske også kan have succes hos vores kunder, da vi ved at de godt kan lide luksus og derfor selvfølgelig også handler hos Danmarks bedste sexshop.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar