Sexlegetøj

Vibrator æg

vibrator æg

Vibrator æg leverer den perfekte kombination af vibration og penetration og kan bruges på flere forskellige måder og i mange situationer. Hvad enten i trænger til inspiration i soveværelset eller en fræk og pirrende aften ude i byen, så er vibrator æg den helt rigtige vej frem.

Vibrerende æg i alle former og farver

De små, lystigt vibrerende æg fås i alle slags farver og materialer og med mange forskellige funktioner. Fælles for alle æg, der skal kunne sættes op i kvinden er, at de for enden har en stærk snor, så ægget nemt og behageligt kan trækkes ud igen. Vibrator æg er designet til at give dig indvendige vibrationer i skeden, men kan også bruges som klitorisvibrator, hvis man ønsker det. Udover at være et nydelsesinstrument og sexlegetøj, kan vibrator æg også bruges til bækkenbundstræning.

Slip kontrollen med fjernstyrede vibrationer

dorr-spot-wireless-duo-egg-6

De fleste vibrator æg kan styres ved hjælp af en fjernbetjening, hvilket kan tilføre ekstra spænding til en aften ude i byen eller forspillet derhjemme. Giv din partner fjernbetjeningen, og lad ham eller hende overtage kontrollen. Du vil aldrig vide, hvornår eller hvor stærke vibrationerne kommer, og du vil med garanti ikke kunne vente til i endelig er alene. Mange af de nyudviklede vibratoræg kan også styres via en tilhørende app – og kan derved også være gavnlige for folk i et langdistanceforhold. Gennem app’en kan man ikke kun styre æggets vibrationer, og dermed sin partners orgasme, men også indkode vibrationsmønstre og lege med funktionerne. Derved kan du finde den helt perfekte rytme, der sender dig i den syvende himmel – hver gang.
Nogle af vibrator æggene kan også sættes op til at vibrere i takt med musik, så du nu kan få en orgasme til dit yndlingsnummer.

Kvalitet og moderne design

Er du villig til at lægge lidt flere penge i det orgasme-garanterede produkt, får du også god kvalitet for pengene. Visse producenter har nemlig udviklet vibrator æggene til at være genopladelige. Derved sparer du både penge på batterier, og samtidigt skåner du miljøet. Kvalitets-æggene er fremstillet i lækkert materiale, der også tåler vand. Således kan du også tage den frække oplevelse eller din bækkenbundstræning med i badet.

Opsummering
recipe image
Navn
Vibrator æg
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
21star1stargraygraygray Based on 1 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar