Vibratorer til enhver lejligehed

vibratorslide1

Ja du har nok set at vi har 20% på alle vibratorer til kvinder hele ugen, men en vibrator er så meget mere end bare en dildo med vibrationer. Vi har hos winkwink har vi et bredt udvalg af sexlegetøj og derfor også vibratorer til enhver lejlighed. Det betyder at vi både har vibratorer til dig, der er single og dig, der har en partner og enten vil bruge en vibrator sammen med din partner eller når du har lidt “dig” tid derhjemme. Er du i tvivl om, hvilken vibrator du skal have dig, så se med herunder, hvor jeg skriver en kort guide til de forskellige typer af vibratorer.

Klitorisvibratoren
Det er ofte et godt sted at starte med en klitorisvibrator. Som du ser oppe i slidet ovenover, er de to viste vibratorer faktisk begge klitorisvibratorer. De er, som navnet antyder, designet til at stimulere klitoris. De fleste kvinder har lettest ved at få orgasme gennem klitoris og der er næsten garanti for at du kan få en god klitorisorgasme med en klitorisvibrator, derfor bliver disse små tingester ofte undervurderet, da de er utrolig gode til at øve orgasmer alene OG de kan bruges sammen med en partner (det kunne måske også lære nogen mænd, hvor klitoris egentlig sidder henne ;-))

Et godt eksempel på en klitorisvibrator er Alia fra LELO til 699,- der er lige nu 20% på den, så den koster kun 559,2,- (indtil søndag den 26. Jan).

G-punkt vibratoren
Har du mod på at prøve dig lidt mere frem, så find en vibrator med g-punkts stimulering. G-punktet er et meget vidt begreb, da der er ligeså mange placeringer af g-punkt, som der er kvinder. Men g-punktet sidder for mange et par centimeter oppe i skeden, når du laver en “kom her” bevægelse mod maven med din finger. G-punktet skal ofte have en del opmærksomhed før du rammer det helt rigtige sted, så derfor er det en god idé at eksperimentere lidt med en vibrator. Er du ny indenfor g-punkts stimulering, så find en vibrator, der buer og er rar at have i hånden. Giv dig god tid med vibratoren, for eksempel i forbindelse med et bad (husk at find en vandtæt vibrator i den forbindelse). Prøv dig frem og bevæg vibratoren lidt rundt, indtil du mærker en rar fornemmelse. Prøv dig frem med vibrationsniveauer og styrker, indtil det føles som det skal. Når du har fundet dit g-punkt, er du ikke i tvivl, du skal bare være tålmodig – det er det hele værd.

Et godt eksempel på en god g-punkts vibrator er Stubby fra Fun Factory, denne vibrator er både vandtæt og har en god krumning til at finde dit g-punkt med. Den er heller ikke så stor, så det er et godt sted at starte. Den stimulere også klitoris og mellemkød og den kan – hvis du har mod på det – også bruges analt. Stubby koster normalt 439,- men er i denne uge på tilbud til kun 351,3 kr.

Par-vibratorer

Selvom vi har tilbud på vibratorer specielt til kvinder i den her uge, vil der også være et par vibratorer herimellem, der kan bruges sammen med din partner. Man kan jo sige at de fleste vibratorer kan bruges sammen med din partner, da det ofte er frækt at gå på opdagelse med en vibrator på din partners krop, om det så er en klitorisvibrator, dildovibrator eller noget helt tredje. En par vibrator kan bruges sammen med din partner enten under samleje eller som fræk leg til forspil. We-vibe vibratorerne er blevet kendt fordi de kan bruges imens manden er oppe i dig og derfor bliver en integreret del af jeres sexliv, i stedet for en slags erstatning. Andre eksempler kan også være fjernbetjente vibratorer, der styres med en fjernbetjening og derfor kan din partner styre vibrationerne indeni dig, hvilket er virkelig frækt for både bæreren af vibratoren og den der har været så heldig at få fjernbetjeningen til at styre den.

Et godt eksempel på en par vibrator er LELO lyla 2, der er en af de mest populære parvibratorer på markedet, da den har en rigtig god fjernbetjening og er lavet i lækker silikone, er vandtæt og perfekt til forspil. Lyla 2 koster normalt 649,- men er på tilbud til 519,3 kr i denne uge. Det er billigt!

Så skynd dig at kig rundt på alle vores forskellige vibratorer på siden, du vil helt sikkert kunne finde en, der også passer til dine behov!

God fornøjelse!

-Anna

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar