Vind nyheder fra Leg Avenue – Lige nu!

Køb for 200 kr på siden og du deltager automatisk i konkurrencen om et frækt lingeri produkt fra Leg avenue. Vi har fået 12 frække nyheder fra vores bestseller mærke ind af døren og det vil vi gerne fejre! 

For hver 200 kr du køber for på siden, får du ét lod i lodtrækningen om et valgfrit produkt fra Leg Avenue. Konkurrencen udløber på søndag den 31. maj, hvor vi trækker lod og finder 3 vindere. Vinderne får direkte besked via email.*

nyhedlegavenuemaj

Så hvis du har lidt plads i sengskuffen til nogle nye frække produkter er det måske nu du skal ind og kigge på siden og finde noget. Eventuelt i vores forårsudsalg, der nærmer sig slutspurten. Hele udsalget slutter nemlig på søndag den 31. maj, hvor vi træder ind i sommeren. Det betyder også at mange af vores produkter er sat ydereligere ned og det kommer du til at nyde godt af. Ikke nok med at du automatisk deltager i den ovenstående konkurrence, kan du også finde nogle af dine og vores favorit produkter til en fantastisk pris! Men skynd dig, for du har kun til og med søndag!

Vi er mega klar til at gå sommeren i møde på winkwink…

… og glæder os rigtig meget til at give dig en masse frække nyheder, både til kvinder, mænd og par og også noget til vores store fetish afdeling. Vi har pt. løbende forhandlinger med vores fantastiske samarbejdspartnere om nye og spændende tiltag, som du kan glæde dig til at se i løbet af sommeren. Vi elsker vores kunder og prøver hele tiden at gøre siden bedre og tilpasse den efter jeres ønsker og vi vil også rigtig gerne høre jeres meninger, ris og ros, så har du noget du gerne vil se på siden, produkter, funktioner eller andet, så er du som altid velkommen til at skrive til os på kontakt@winkwink.dk – eller give os et kald på 50 50 95 70!

*Betingelser for konkurrencen:
– Konkurrencen er købsbetinget og betyder at du skal handle for over 200 kr. for at deltage
– Hver gang du handler for 200 kr. vil du have et lod mere i konkurrencen, så handler du for fx. 1000 kr. har du 5 lodder og har derfor større sandsynlighed for at vinde.
– Konkurrencen slutter den 31. maj kl. 23.59, så købet skal være afsluttet og gennemført inden
– Vi trækker 3 vindere
– Vinderne vil få direkte besked inden den 5. juni pr. email (den email der er angivet i din ordre)
– Har du spørgsmål vedrørende konkurrencen kan du kontakte os direkte på mailen an@winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar