We Vibe – kvalitets sexlegetøj

We Vibe 4 Plus par vibrator

Miljøvenlige intimprodukter

Firmaet Standard Innovation®, har med deres fokus på sikre og miljøvenlige intimprodukter formået at skabe markedets absolut bedste sexlegetøj til par i form af par vibratoren kaldet We Vibe. Serien We Vibe tog verden med storm i 2008 og den populære par vibrator blev hurtigt det bedst sælgende sexlegetøj til par nogensinde. I dag er det på verdensplan blevet solgt mere end 2,5 million par vibratorer. Dette siger lidt om kvaliteten på We Vibe serien.

Populær parvibrator

I vores sexshop oplever vi også en stor glæde og tilfredshed fra vores kunder, forbundet med produkter fra We Vibe. Vi forhandler den populære og verdensberømte par vibrator We Vibe 4 Plus, som kan fås med og uden fjernbetjening. Udover det faktum at produktet er sikkert at bruge og produceret miljøvenligt, er det mest revolutionerende ved We Vibe 4 plus, at man kan styre mere end 10 forskellige vibrationstrin, via sin smartphone med appen We-connect.

We Vibe 4 Plus par vibrator

 

For de af jer, der som os tænker frækkere end så mange andre, vil der være et utal af muligheder, for at udvikle parforholdet og få mere og bedre sex med We Vibe 4 Plus. Forestil dig at have en aftale med din partner, hvor vedkommende tager vibratoren på efter kl. 16 – lige når du får fri fra arbejde fx – og hvor du så tager din smartphone frem og begynder at tage kontrol over din partners vibrationer, fra distancen. For mange er dette en ret intens og pirrende oplevelse, som har ledt til et mere aktivt og intimt sexliv. We Vibe 4 Plus kan også med fordel bruges under samlejet. Mange af vores sexlegetøjs testere oplever at doggystyle-positionen er særlig frækt og ophidsende i kombination med en We Vibe par vibrator.

Med We Vibe serien er mulighederne mange, hos Winkwink forhandler vi også mini vibratorer fra We Vibe. Prøv bl.a. vores testvinder minivibrator We Vibe touch der er ideel til stimulering af klitoris. Derudover er We Vibe touch vandtæt, så du kan tage den med i badet, til lidt alene tid eller sammen med din partner.

Hvis du kunne tænke dig at teste sexlegetøj og lingeri, frækt undertøj, analt sexlegetøj eller bondage produkter. Så tag kontakt til os hos winkwink. Vi er altid på udgik efter kvalitetsbevidste testere af mærkevare som We Vibe, LELO, Leg Avenue m.fl.

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar