Winkwink.dk i BT med vores sexlegetøj testere!

bt-winkwink

I sidste uge bragte BT.dk en artikel om vores sexlegetøj testere som vi har haft kørende i løbet af efteråret og for nyligt lagde op på winkwink.dk.

I artiklen på winkwink.dk i BT var der fokus på en af vores testere, Mille som har testet 3 produkter – elskovskugler, lingeri og en bullet vibrator.

Her er et uddrag af artiklen:

“23-årige Mille fra Slagelse har et alternativt studiejob. Hun tester nemlig sexlegetøj for online sexshoppen Winkwink.

Hun har testet sexlegetøj siden december 2015, og Mille fortæller, at hun kun havde én dildo, før hun blev tester. Men nu vælter det ind med nyt og interessant sexlegetøj. Den 23-årige pædagogstuderende fra Slagelse går meget systematisk til værks, når hun får nyt legetøj ind ad døren.

»Når jeg får det tilsendt, så tester jeg det i hvert fald tre gange. Ens reaktion på legetøjet kommer også an på humøret, og om det er med eller uden partner, man skal teste det. Så jeg prøver det på forskellige måder,« siger hun til BT”

Du kan læse hele artiklen på BT.dk her

Vil du læse hvilke produkter Mille og de andre testede? Læs alle sexlegetøj tests her i vores sexlegetøj sektion. Du kan læse om alle typer sexlegetøj og lingeri. Fx vibrator, dildo, anal plug, onani produkt, par sexlegetøj, bondage, lingeri sæt, catsuit, elskovskugler og meget mere.

Kunne du tænke dig at blive sexlegetøj tester? Vi søger netop nu nye testere! Læs mere om det her på jobs hos winkwink.dk i vores footer

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar