WINKWINK.SE 1 ÅR!

winkwink-se

 

Hip hip hurra, det er Winkwink.se’s 1 års fødselsdag!

Tiden er fløjet afsted, tænk at det nu er et år siden, at winkwink.se blev lanceret og der er virkelig sket meget. Vi har på 12 måneder fået rigtig mange fantastiske ordre fra jer derude, blevet nævnt i medierne flere gange og fået det sejeste Team-Sverige.

Det hele startede med…

Winkwink kommer oprindeligt fra Danmark, men vi er så vilde med vores svenske naboer, at det ville være en skam, at de ikke også kunne få glæde af Winkwink. Det resulterede i, at vi i foråret 2015 gik i gang med at arbejde på at lave winkwink.se, og allerede den 1. december 2015 lancerede vi med stor begejstring.

Team-Sverige

For at vi kunne opnå bedste resultater, når vi skulle over landets grænser, oprettede vi et mega sejt Team-Sverige. Team-Sverige skulle sørge for at indhold på winkwink.se ville give mening for den svenske borger. Vores Team-Sverige består i dag af Lisa fra XXX og Marcus fra Jonkökping. De har begge været med helt fra starten og hjulpet med at gøre winkwink.se til en af de bedste webshops i Sverige.

Winkwink.se i medierne

I løbet af winkwink.se’s første år, er vi blevet nævnt flere gange i medierne. Det er helt fantastisk og vi er super glade for, at Sverige har fået øjnene på for winkwink.se. Vi er specielt glade for artiklen Nyheter24.se skrev om os, hvor de fortæller om vores meget anderledes jobopslag, hvor vi søgte sexlegetøjstestere og modtog hele 750 ansøgninger på kun 24 timer.
Læs artiklen her.

Derudover har Expressen.se og Ehandel.se skrevet spændende artikler om os, hvilket vi er meget beæret over. Vi kan vidst godt konkludere, at vores første år på markedet i Sverige har været en fed rejse!

Glade kunder

Udover at vi er glade for omtalen vi har haft i medierne, ville vi ikke kunne have gjort det uden jer, vores skønne kunder i Sverige. Vi stræber altid efter at have glade kunder og at kunne tilbyde jer gode produkter på vores webshop.

2017?

Når vi kigger i bakspejlet og funderer over hvordan første år er gået, kan andet år også kun blive godt, takket være det team vi har hos Winkwink og vores fantastiske kunder. I 2017 vil vi fortsætte med, at tilbyde jer de bedste produkter på markedet og altid sørge for, at i kan få dem til en god pris. Derudover arbejder vi løbende på, at gøre vores webshop endnu bedre, så du altid nemt kan finde lige netop det du har lyst til, om det må være selvforkælelse eller nydelse sammen med din partner.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar