Nyhed bondage-forsikring når du køber sexlegetøj!

Grundet et stigende salg af bondage sexlegetøj har vi oplevet et øget antal bondage og sexskader og vi derfor begyndt at tilbyde forsikring når du køber en pisk, håndjern eller dildo.

Blå mærker, brandsår, sprungede ringmuskler og ømme balder er bare nogle af de ting som flere danskere oplever når de har gået lidt for hårdt til den I soveværelset. Derfor tilbyder vi en bondage forsikring til 99,- om året når du køber et sexlegetøj.

”Vi har oplevet et stigende salg af BDSM produkter efter Fifty Shades Of Grey kom ud sidste år og siden da har vi oplevet en stigning I disse skader og håber jeg håber at vores forsikring vil hjælpe dem som har slået sig slemt” Udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

BDSM Akademi I Samarbejde med Carl-Mar Møller var ikke nok

Allerede tilbage I 2015 var vi på forkant med problemet og indgik samarbejde med Carl-Mar Møller om et BDSM Akademi men det slog fejl og vi har nu været nødsaget til at tilbyde forsikring når vi sælger sexlegetøj og bondage produkter.

Forventer mere end 10.000 solgte bondage forsikringer I 2016

Indehaver af winkwink.dk Kristoffer Hjerrild har allerede store forventninger til bondage forsikringen og forventer mere end 10.000 solgte inden årets udgang.

 ”Vi har udarbejdet flere undersøgelser og kan se det er et stort problem at der ikke findes andre måder at forsikre sig mod sexskader og vi derfor så det som en nødvendighed” Udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

Tilmelding fra 1. April

Er du kommet til skade I soveværelset? Så skriv til 1april@winkwink.dk ;)