Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Butterfly Vibrator

Er du på udkig efter dit næste ”uskyldige” og spændende sexlegetøj, synes vi bestemt du skal tage et kig på vores butterfly vibratorer. Disse ser ud, som du sikkert kan gætte, som en sommerfugl, altså et uskyldigt lille dyr som ikke vækker den store opsigt. Denne søde og bløde sommerfugl sidder godt fast lige på klitoris og dens kildende fornemmelse er med til at stimulere den ydre vagina og klitten, lige som du kunne ønske det! Da Butterfly vibrator er formet som en sommerfugl, har disse den perfekte form til en klitoris, de er som skabt til formålet, så det er bare at komme i gang med at prøve!  

Ligesom der findes MANGE forskellige slags sommerfugle i verden, findes der altså også mange forskellige slags sommerfugl vibratorer. Du kan vælge de klassiske butterfly vibratorer, de fås også som en fjernbetjent sommerfugl med ledninger og en trådløs sommerfugls vibrator, der kan stimulere dig helt perfekt. Endvidere kan du prøve en butterfly vibrator med dildo samt en sommerfugl med hele 12 hastigheder og strap-on, som du kan læse, udvalgte er bredt!   

Alle produkter


California Exotic Novelties
L05665190000
California Exotic Novelties Butterfly Kiss
149,00 kr
149,00 kr
You2toys
L05516600000
You2Toys Venus Butterfly Vibrator
179,00 kr
179,00 kr
Seven Creations
3000004674
Micro Butterfly Vibrator
139,00 kr
139,00 kr
210th
1093150040
Realov Lydia Vibrator
395,00 kr
395,00 kr

Gode råd

Hvordan vælger jeg den rigtige butterfly vibrator? Tænk på to ting, 1. Den måde du vil tilfredsstilles på, 2. Hvilken størrelse sommerfuglen skal være – det nytter ikke at købe en lille sommerfugl hvis du har en stor klitoris og omvendt, har du en lille klitoris, vil en stor butterfly vibrator måske ikke være det oplagte valg til at tilfredsstille dig.

Størrelsen betyder altså noget i denne sammenhæng. Vælg samtidig omhyggeligt, om du skal have en sommerfugl vibrator med dildo, eller uden, nogle elsker det, andre foretrækker det uden. Alle er heldigvis forskellige, men vær opmærksom på dine valg, på den måde får du KLART den bedste oplevelse med dette produkt. 

Det er utrolig vigtigt at du bruger en ren sommerfugl vibrator, så huske på at rengør dit produkt før og efter brug, gør du ikke dette, kan der opstå irritation rundt omkring klitoris! Vi anbefaler samtidig, hvis du vælger en vibrator butterfly med en dildo, at du benytter en god glidecreme og tager et kig på vores guide til vibratorer.  

Ligegyldigt hvilken butterfly vibrator du vælger, og hvordan den ser ud, skal du bestemt ikke være bange for at prøve de andre! Ingen ved helt præcist hvilken der er det bedste valg for dig, og den eneste måde at finde ud af det på, er ved at prøve det selv, det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan gøre med dette produkt.

Vores kundeservice står naturligvis altid til rådighed for dig, og er klar til at komme med gode råd og vejledning omkring din nye butterfly vibrator samt af alt vores andet spændende sexlegetøj. Din samtale med os er naturligvis med en professionel og fordomsfri rådgivning.   

Når du foretager en bestilling hos Winkwink, gør vi en helt særlig indsats for at sikre at kun du ved, hvilke produkter du har bestilt. Vi håber du får stor fornøjelse med din nye sommerfugl vibrator.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.