Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Dildoer

Dildoer (75)

29 til 56 af 75

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

29 til 56 af 75

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvad er en Dildo hvordan det hele startede

Siden tidernes morgen har mennesket fornøjet sig selv med en form for dildo. Heldigvis er kvaliteten steget markant siden romertidens tjære og dyrehudsdildo. I dag er dildoen et af de mest elskede og anvendte sexlegetøj i verden, og det med god grund. En god dildo er den perfekte erstatning for den ægte vare, og hos Winkwink.dk har vi nøje udvalgt markedets bedste dildoer. Vi har et stort udvalg af dildoer i forskellige former, størrelser, materialer, m.m. Hos Winkwink går vi ALDRIG på kompromis med vores kvalitetsstandard i forhold til vores sortiment af sexlegetøj og lingeri. Denne standard gør sig også gældende for vores udvalg af dildoer.

Det kan være spændende for dig muligvis at overveje en glas dildo. Er du mere til en vibrator så kig i stedet her.

Er du på udkig efter din første dildo, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores omfangsrige Dildo Guide.

Som dansk sexshop er vi meget opmærksomme på at vores dildoer er af en høj kvalitet af specielt når de nu erintimprodukter vi sælger på vores webshop. Denne opmærksomhed for kvalitet gør sig gældende for vores udvalg af sexlegetøj, frækt lingeri, men så sandelig også for vores udvalg af dildoer. Derfor forsøger vi konstant at være på forkant med hvad der rører sig på markedet inden for dildoer. Vi sørger for flere gange om ugen, at være i dialog med vores professionelle leverandører vedrørende nye tendenser og produkttype der gør sig gældende på markedet. Du kan derfor være sikker på at Winkwink.dk har de nyeste og mest populære dildoer af højeste kvalitet der eksisterer.

For at sikre højst mulige kvalitetsstandard har vi et professionelt team af sexlegetøjstestere, som månedligt modtager nye produkter, som de anmelde uafhængigt, er anmeldelsen negativ fjerne vi produktet fra vores sortiment.

Dildoen er enormt populær, og er som nævnt et af de ældste typer af sexlegetøj nogensinde. På Winkwink går vi meget op i at leverer kvalitets dildoer, vi vil dog som udgangspunkt anbefale vibratorer, da disse holder en højere orgasmegaranti for brugeren af produktet.

Din første Dildo

Hvordan vælger man så sin første dildo?

Ens første er altid en særlig oplevelse, dette gælder for både kys, partnere og ja… også for dildoer. Hos Winkwink vil vi gerne sikre at du, ligesom tusindevis af andre tilfredse kunder, også får en vidunderlig oplevelse med din første dildo. Derfor anbefaler vi Fun Factory Amor Stub, som er den perfekte begynder Dildo da den både har en tilpas størrelse, konkurrencedygtigt prisniveau, men den har også et lækkert, tidsløst og diskret design.

Er du på udkig efter noget lidt mere specielt og ekslusivt, kunne et alternativ være Fifty Shades of Grey Glasdildo, hvis du er stor fan af Fifty Shades of Grey bogen og deres produkter er dette en sikker vinder, om du går solo eller hygger dig med din partner. Er du derimod mere til det naturtro kan vi anbefaler dildoer fra European Lover, som er vores bedst sælgende naturlige dildo, grundet dens gode udformning og størrelse. Foruden disse er Rebel dildo også et sikkert valg, som fås i to størrelser, alt efter hvad du er til.

Der er mange muligheder, og valget skal tages alvorligt, derfor står vi altid klar med professionel og diskret rådgivning vedrørende dit valg af dildo. Du kan kontakte vores kundeservice på telefonen og per mail. Vi behandler alle henvendelser diskret og fordomsfrit. Intet spørgsmål er for lurvet og vi deler ALDRIG oplysninger med 3. part. Din kommunikation med os vil ALTID blive behandlet fortroligt.