100% Diskretion når du køber sexlegtøj hos Winkwink.dk

Hos Winkwink.dk går vi enormt meget op i anonym handel, så du altid føler dig 100% tryg når du handler fx sexlegetøj eller lingeri hos os. Vi har sørget for hver eneste detalje, så risikoen for at du blive opdaget er minimal. Alle personlige oplysninger som vi modtager, behandler vi fortroligt og bliver aldrig leveret til en 3. mand.

Diskret emballage

Når du modtager vores forsendelse, er den altid neutralt indpakket og der er ingen sex indikationer. Varerene bliver pakket således, at det ikke er muligt at mærke indholdet. Pakken vil være pakket forsvarligt og have returadresse til Scandia Trading ApS og vil aldrig have indikation af at den er afsendt fra Winkwink.dk. Derudover kan du også vælge at få pakken sendt uden omdeling, så den ikke kommer hjem til dig, hvis du ikke ønsker dette. 

Diskret Kontoudtog

Din transaktionen på dit kontoudtog vil ligeledes være 100 % neutral med fakturering til Scandia Trading ApS, så din bankmand-eller kvinder ikke kan se, hvor du bruger dine penge. 

Diskrete E-mails

Alle vores emails vil også være fra Scandia Trading ApS og ikke Winkwink.dk. I selve mailen kan der dog fremgå information om dit køb, men der skal man som oftest have adgang til. Vi vil kun kontakte dig i forbindelse med din ordre, med mindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, der ligeledes er neutralt i emnefeltet.

Diskret Kommunikation

Hvis der opstår situationer hvor du ringer ind til os eller en anden form for kommunikation, så vil tonen altid være neutralt og vores medarbejder er altid opmærksomme på, at skabe en afslappet samtale. Vi vil altid sørge for at vi snakker med den rette person, før vi fortæller, hvad henvendelsen omhandler.

100% Diskret

Vi er 100% diskret, så du vil med garanti ikke stå med røde øre når du lægger din ordre eller når du modtager pakken fra os.

God fornøjelse med at handle sikkert og diskret hos winkwink.dk