Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Dobbelt Dildoer (11)

11 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

11 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

Dobbelt dildo

Det ligger næsten i ordet hvad en dobbelt dildo er. Mange tager dog alligevel fejl af hvorvidt produktet er noget for dem. Der er flere aspekter af en dildo med to ender. Først og fremmest stammer forvirring nok i at der findes så mange forskellige dobbelt dildoer på markedet. I det følgende afsnit vil vi kort komme ind på hvilke forskellige du vil finde her på siden. Det skal som en start dog siges at en dobbelt dildo ikke er forbeholdt nogen specifik 'konstruktion'. En dildo med to ender kan være ideel til både solo-personer, kvinde-kvinde og mand-kvinde samt sidst men ikke mindst mand-mand forhold. Der er dog en række specifikationer du bør gå efter alt efter hvilken du går efter. Uanfægtet er vi dog sikre på at dobbelt-up effekten nok skal tage det til et nyt niveau.

Dobbelt dildoerne der er lige

Produktet er en dildo som er indførbart i to ender. Med nogle af produkterne vil du finde at den ene ende er smallere end den anden, hvorfor det også kan være oplagt at købe en sådan dobbeltdildo som solo-person. Denne form er dog produceret med henblik på kvinde-kvinde forhold som ønsker vaginal stimulering på samme tid. I opnår en skøn mulighed for at mærke hinandens bevægelser SAMTIDIGT. Produktet kan ligeledes med succes benyttes mand-mand såfremt i begge ønsker stimulering af anus samtidig.

Dobbelt dildoerne der er bøjet

Disse dildoer har to ender som peger i samme retning. Her vil du næsten udelukkende se at der er en lille og en bred ende. Produktet retter sig altså primus til kvinder der ønsker vaginal og anal-stimulering på samme tid - dobbelt nydelse med en krum dobbeltdildo. Dobbelt dildoerne er bøjet i en uform sådan at du har mulighed for at indføre begge ender samtidigt.