Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Doc Johnson

Doc Johnson (15)

15 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

15 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

Enorme dildoer og anal plugs

Doc Johnson er kendt for deres store dildoer. Heraf kan for eksempel  nævnes Dick Rambone som er kendt for den enorme størrelse, men mange af deres andre produkter er også blevet populært grundet den høje kvalitet som medfølger produkterne. Med disse produkter er man sikker på at blive fyldt ud, hvilket vil føles fantastisk, så hvis du heller ikke kan få nok af denne følelse er det helt sikkert nogle gode alternativer. Derudover har Doc Johnson produceret anal plugs, som ligesom deres andre produkter, også er til dem som ikke kan få det stort nok. 

Arm til fisting og masturbator til mænd

Hos Doc Johnson kan du også få en underarm til fisting, som med garanti kan fylde kvinden ud med sine 35 centimeter. Sidst, men ikke mindst er der flere masturbator til mænd, som er lavet i strækbart materiale.

Sexlegetøjet fra Doc Johnson føles meget hudægte at benytte, da det er TPE materialet som er blevet benyttet til at producere produkterne. Sexlegetøj fra Doc Johnson er helt klart et must-have til manden, som altid har fart på og altid gerne vil have en dejlig fornøjelse tæt på sig.