Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

DONA af JO er kollektion til kvinder, der består af en masse lækre produkter med afrodisiak og feromoner. DONA afslører en kvindes indre sirene med sanselige produkter specielt designet til at forkæle, opleve og lege med.

Føl dig silkeblød og sensuel. Disse produkter hjælper dig med at slappe af og gøre dig klar til en nat fuld af lidenskab. Inkluderer badeolier, badesalte, barberingsgel, feromonparfume, glimmer støv, glansspray og massage creme.

Kom i den rette stemning. Disse produkter omdanner din krop og dine omgivelser til en romantisk ferie. Inkluderer lingeri vask, linned spray, syntetiske rose kronblade og aromatiske diffusorer.

Udforsk din passion. Disse produkter giver dig og din partner mulighed for at forkæle hinanden med sensuel og legende intimitet, efter at være blevet forkælet og ophidset. I kollektionenfinder du alt framassage stearinlys, massage olier, massage lotion, kropsmaling og body topping, som vil give dig lyst til at sætte tænderne i din partner med det samme.

DONAs lækre produkter vil ikke kun få jer i den rette stemning, men vil også give jer lyst til at udforske hinandens kroppe med berøring, slik og kys. De velduftende lys vil sætte den helt rigtige stemning og få jer til at slappe helt af. 

Tak!

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.