Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Dufte & Feromon (2)

2 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

2 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

Dufte & Feromon – Ultimativ forførelse

Står du i en situation, hvor du har brug for at være så forførende som overhovedet muligt? Så kan vi her hos Winkwink.dk anbefale dig at tage et kig på vores erotiske dufte og feromoner. Feromoner er de dufte som vi afgiver når vi føler os tiltrukket af hinanden. Disse naturlige, nærmest dyriske, duftspor kan du nu få på flaske så du kan forfører hvem som helst. Når vi dufter til feromoner vil vi opleve en naturlig dyrisk tiltrækning til den person duften kommer fra, det er noget vores biologi bestemmer. Du vil derfor naturligt virke mere tiltrækkende hvis du anvender feromon duft i forbindelse med din forførelse.

På vores sexshop finder du flere forskellige varianter som alle vil give dig en erotisk forførende duft, som vil gøre dig ekstremt tiltrækkende. Oplev forandringen og din nye tiltrækningskraft.

Hos Winkwink har vi alt inden for frækt lingeri og sexlegetøj. Vi er eksperter i sex og samleje og alt hvad der dertil tilhører. Vi kan give dig gode råd og vejledning til at få et bedre sexliv med sexlegetøj. Så har du spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp til at finde det rette produkt til dig. Så kan du med fordel kontakte vores kundeservice på mail eller per telefon. Vi besvarer alle forespørgsler 100% diskret og professionelt.