Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Elskovskugler Duo (19)

19 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

19 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

Elskovskugler Duo – Fremragende stimulering og træning af dit underliv

Her hos Winkwink er vi utroligt begejstrede for elskovskugler, også kaldet bækkenbundskugler. Det er der flere grunde til. Først og fremmest kan elskovskugler være yderst stimulerende at anvende og vil med garanti give dig en intens erotisk oplevelse. Derudover er der mange sundhedsfremmende fordele ved at bruge elskovskugler til at træne sit underliv. Du kan eksempelvis forebygge inkontinens og styrke din underlivs muskulatur, hvilket giver mange fordele ift. sexlyst og orgasme kvaliteten. For kvinder som har født er det også en utroligt god måde at genoptræne dit underliv, så du hurtigt kan komme tilbage til et godt sexliv med din partner. Det er ikke tilfældigt at elskovskugler anbefales af gynækologer og sexologer verden over.

Der er mange modeller inden for elskovskugler, vi har eksempelvis Elskovskugler Duo, som er en bækkenbundskugle type der involverer mere end én kugle, hvilket fremmer stimuleringen og giver der mere intense og længere varende orgasmer. På vores sexshop har vi mange forskellige typer, du kan få klassiske elskovskugler uden snor og du kan få de mere moderne udgaver i fantasifulde former og farver.  

Hos Winkwink anbefaler vi Elskovskugler fra Fun Factory, LELO og Je Joue. To af vores bedst sælgende er Fun Factory Smartball Duo Elskovskugler og LELO Luna Beads Elskovskugler. Vi anbefaler de fleste kvinder at erhverve sig en bækkenbundskugle(r) efter eksempelvis graviditet da det er en effektiv måde at træne bækkenbunden på. Vores tilbagemelding fra vores kunder er at 9 ud af 10 oplever bedre orgasmer efter at have trænet med elskovskugler også kaldet bækkenbundskugler.