Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Gags & Halsbånd (31)

1 til 28 af 31

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 28 af 31

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

Gag balls og halsbånd – frækt fetish udstyr

Slip din indre hersker løs og vis hvem der har magten og kontrollen ved at give din partner eller slave et frækt halsbånd eller gagball på. Anskaf et lækkert SM halsbånd eller gag ball, som er helt perfekt til fikserings- og dominanslege. Du kan finde mange forskellige halsbånd og gagballs i mange forskellige designs og materialer. Eksperimenter med en fræk gag ball, som kommer som mouth gags og gag balls. Fremstillet i flere forskellige materialer, designs og udformning vil du kunne finde gag balls og halsbånd til bondage og fetish til nybegyndere og til de mere erfarne brugere.

Udlev din fetish fantasi med en gag ball

Fasthold og gør din partner stum med en ball gag, så i sammen kan udleve jeres indre fetish drøm. Det kan være rigtig frækt at lege med gagballs. Gør lige hvad du vil med din partner uden din partner kan sige noget. Mærket Zado tilbyder endda også en gagball til munden mens der udenpå sidder en 14 cm lang dildo, som du kan penetrere din partner med mens du selv ikke kan sige noget. Så du vil ikke kun blive ophidset af at have en fræk gag ball i munden, men du kan også bruge den sorte silikone dildo på din partner og komme helt tæt på hinanden. For dine øjne vil komme ekstremt tæt på din partner, mens du penetrerer ham/hende.

Gagball fra Fifty Shades of Grey

Der findes halsbånd og gagballs fra blandt andet Fifty Shades of Grey. Det er eksklusive gagballs, der er komfortable at have i munden, men som alligevel får jer til at leve jer ind i stemningen ligesom hvis du var med i filmen Fifty Shades of Grey. Hvis du er ude efter en gag ball som er åben så du nemt kan trække vejret med den, så tilbyder mærket Ouch! især en del af denne slags gagballs.

Gagball med brystvorteklemmer

For et gøre spændingen endnu vildere har Bad Kitty nogle gag balls med justerbare brystvorteklemmer, så du kan få endnu flere kuldegysniner i kroppen.

Brug piske og håndjern sammen med din gagball

Hvis i vil udleve jeres fetish fantasi kan i supplere med håndjern eller en pisk. Så kan jeres leg med en gagball blive endnu vildere og intens.