Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Glidecreme til kvinder

Glidecreme til kvinder (58)

1 til 28 af 58

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 28 af 58

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alle kan få gavn af, at anvende glidecreme hvad enten det er med en partner eller med et sexlegetøj. Glidecreme optimerer din eller jeres sexoplevelse. Til sexlegetøj lavet af silikone, anbefaler vi altid at bruge en vandbaseret glidecreme for at give dig en glat og mere levende oplevelse samt for længest mulig levetid af dit sexlegetøj. 

Når du bruger glidecreme øges nydelsen hvadend du bruger sexlegetøj, har sex eller forspil. Glidecremen giver ekstra fugt og smørelse så i kan blive ved i endnu længere tid uden at blive øm. Vi anbefaler altid at i bruger rigeligt med glidecreme og ikke sparer på den - for der er da ikke noget værre end en tør hud.

Ønsker du en glidecreme til forspil og massage? Så kan det være en god idé at vælge en glidecreme med en HOT eller Cool effekt. Denne type glidecreme vil give en ekstra dimensions under forspil eller massage. Til anal brug vil en silikonebaseret glidecreme være at anbefale. Hvis du ønsker at købe en fed glidecreme anbefaler vi vores egne Winkwink pH neutral vandbaseret glidecreme, der er en af de bedste af markedet og tilpasser miljø. Hvis du har eller ønsker at købe sexlegetøj fra fx Fun Factory anbefaler vi at du køber deres egen glidecreme - Fun Factory vandbaseret Glidecreme. Samme er gældende hvis du har eller ønsker at købe sexlegetøj fra LELO. Så skal du have fat i LELO vandbaseret Glidecreme. Begge glidecreme er rigtig gode og kan anbefales til det meste sexlegetøj. Alternativt kan du overveje Fifty Shades of Grey vandbaseret Glidecreme, som også er en rigtig lækker vandbaseret glidecreme.