Sådan kommer du i gang – Analt sexlegetøj


Du har rigtig mange nerver der kan stimuleres på kroppen, men en af de steder både mænd og kvinder er super følsomme er analt. Analsex og brug af analt sexlegetøj er de sidste år blevet meget mere normalt og ikke uden grund, da det, hvis det bliver udført korrekt, kan skabe rigtig meget nydelse i alle former for forhold, eller alene til onani. Både mænd og kvinder har punkter analt, der kan give meget voldsomme orgasmer, hvis du rammer dem korrekt. Hos mænd er det p-punktet, der sidder nogle centimeter oppe i manden, der er ekstra følsomt og – ofte sammen med stimulering af penis – kan give nogle af de mest intense orgasmer, som manden kan opleve. Hos kvinden sidder der også et g-punkt bagi, der også kan give kvinden en helt ny oplevelse. Der er mange der er skeptiske omkring anal leg og det er også noget som du og din partner skal også være enige om det er noget i har lyst til at kaste jer ud i – men det kan for jer der er åbne for det være en helt ny verden af lyst og leg der kan åbne sig for jer. 

 

 

Et godt sted at starte anal leg er med en anal plug. Butt plug, anal plug kald det, hvad du vil, men ideen med en plug er at den er beregnet til anal leg og at den har en bund, der er bred eller på anden måde er nem at holde ved. Dette skyldes at ringmusklen omkring anus er meget stærk og kan derfor trække indad. Det er derfor vigtigt at der er en form for stopklods på produkter du bruger analt. Plugs kan fås i mange størrelser og bredder, men vi anbefaler en lille en til dig der er begynder på området. Derdudover findes der også plug vibratorer, som tilføjer lidt ekstra vibrationer.

Butt pluggen fra fifty shades of grey er perfekt til begyndere, da den er lille og har en nem ”fingerring” der gør grebet ekstra sikkert. Derudover er pluggen lavet i medicinsk silikone der gør den nem at have med at gøre. Lad dig rive med som i de saftige ”50 shades”-bøger og prøv dig frem med anal leg. Brug en god vandbaseret glidecreme og prøv dig stille og roligt frem, enten alene eller med en partner.

Køb Fifty Shades of Grey Butt PlugEr du mere til vibrerende fornemmelser, er det en anal vibrator du skal fat i. Du kan godt finde vibratorer, der også kan bruges analt, men vi foreslår at du finder en, der er lavet til anal brug, så du ved at den kan holde til anal leg. En anal vibrator er ofte formet som en dildo, men kan også være andre former for plugs, stave eller kugler. En vibrator vil kunne stimulere alle de mange nerver der sidder i og rund om anus og vil kunne stimulere både mænd og kvinder. Mange vibratorer er også lavet til at stimulere de mange følsomme punkter i anus, heriblandt manden p-punkt og kvindens g-punkt.

Hos winkwink har vi flere forskellige anal vibratorer og alle har forskellige fordele, men vi anbefaler en dildo vibrator som LELO’s Billy, der er lavet præcis til anal stimulering. Billy er ikke så lang og bred, men alligevel stor nok til at give dig masser af anal nydelse, da dens vilde vibrationer og vibrationsmønstre, kan få dig og din partner helt op og ringe. Billy har en nydelig lille stoprand i bunden, der gør den helt anal sikker og da den er lavet i lækker hudsikker silikone, kan man ikke andet end at nyde den lille fyr. Billy kan nydes af alle, mænd som kvinder, samt par også er den genopladelig.

Køb Lelo Billy anal vibrator

 

 

Noget af det mest populære indenfor anal legetøj er analkæder. En analkæde er ofte et lidt længere legetøj, der er meget smalt, men som så har flere ”kugler” hele vejen ned. Det gode ved en analkæde er de stimulerende kugler, der ofte har forskellige størrelser og derfor er rigtig gode til at stimulere de mange følsomme punkter i anus. En analkæde er som regel meget bøjelig og er derfor fleksible. Hvis du er begynder er en analkæde også en god idé da du selv vælger, hvor meget af kæden du vil bruge og de fleste kæder har også ofte et godt greb, der gør den utrolig nem at håndtere. Du benytter kæden ved stille at sætte den op analt, gerne ved hjælp af en god glidecreme og derefter kan du selv bestemme hvordan du vil benytte kæden, men mange foretrækker at den bruges under samleje og trækkes ud omkring klimaks for at gøre orgasmen ekstra intens. Du kan benytte en analkæde på mange måder, og det er nemt at eksperimentere med, hvad der føles bedst, enten alene eller med en partner.


Analkæden fra Fun Factory ”Bendy beads”, er en utrolig fleksibel kæde, der har 5 forskellige kugler, der nemt indføres. Derudover har den et godt greb, der gør den til en af bedste analkæder på markedet. Materialet er medicinsk silikone og er derfor blødt og lækkert. Kæden kan fås i flere farver og måler 26,5 cm i længden.

Køb Fun Factory Bendy Beads analkæde

 5 Råd til brug af anal legetøj:

- Brug altid en glidecreme når du leger med analt legetøj, da anus er følsomt og der kan derfor ofte forekomme rifter, hvis du ikke benytter glidecreme. Til produkter der er lavet af silikone skal du benytte en vandbaseret glidecreme, mens du ved analsex med fordel kan bruge silikonebaseret glidecreme.

- Anus er faktisk et meget rent sted, men vil du være sikker på at der er 100% rent er det altid en god idé at gå på toilet inden du skal prøve kræfter med analt legetøj, du kan også benytte en anal douche, der er lavet til at rengøre, ved at sprøjte vand op i anus

- Vi anbefaler altid at du bruger kondom når du har analsex med en partner, da sikker sex altid er bedre i vores optik. Der findes mange forskellige kondomer der er beregnet til anal brug.

- Du kan også med fordel benytte kondom på dit anale legetøj, såsom anale dildoer og vibratorer, så du sørger for den mest behagelige oplevelse, også slipper du også for den grundige rengøring, som analt legetøj altid skal have

- Du skal huske at rengøre dit anale legetøj grundigt, da der kan dannes mange bakterier på legetøj, der bruges analt, du skal især huske at rengøre dit legetøj, hvis det både kan bruges analt og vaginalt, da skedens sarte miljø kan tage stor skade af de bakterier der er i anus. Du kan med fordel bruge en våd klud med en smule bodywash på til de produkter der ikke er vandtætte og ellers bruge hanen til de andre produkter. Du kan også købe rens, der er lavet specielt til sexlegetøj, der desinficere og rengøre grundigt.

 


Til venstre: Glidecremen fra Fifty Shades of Grey er perfekt til dig, der gerne vil prøve kræfter med analt legetøj. Cremen er udviklet til anal bruge og er dejlig tyk og glider rigtig godt. Den er 100% vandbaseret, så du kan benytte den sammen med alt dit anale legetøj, uanset hvilket materiale det er lavet i. Cremen er på 100 ml.

Køb Fifty Shades of Grey glidecreme


Til højre: Den anale douche er perfekt til intim rengøring af anus eller skede. Douchen fyldes med vand og sprøjter nemt, så du kan gøre rent alle steder du vil. Douchen har en praktisk buet form, der gør den nem at håndtere og med i indpakningen følger to hovedet, et smalt hoved og et lidt bredere.

Køb anal Douche