Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

Handelsbetingelser

Hjemmesiden www.winkwink.dk drives af firmaet:

K.H. ApS  CVR nr: 29822891

TELEFON 50 50 95 70, Nørrebrogade 18B, 1.tv. 8000 Aarhus

Vær opmærksom på at denne adresse ikke er vores returadresse og du kan heller ikke hente eller betale for varer på denne eller andre adresser. Denne shop er kun online!

Produktinformation:

På Winkwink.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Winkwink.dk via kundeservice@winkwink.dk eller kontakte os telefonisk.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret for den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms og er angivet i Danske Kroner (DKK).

Tilbudspriser er kun gældende i en begrænset periode og vil efter endt periode ikke kunne benyttes, med mindre andet er aftalt. Tidsbegrænsning for tilbud vil ofte fremgå i forbindelse med tilbudet. Tilbud gælder så længe lager haves.

Bestilling:

Dit køb er først bindende, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os via mail. Vi trækker først penge fra dit betalingskort, når din pakke er afsendt fra vores lager.

Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan det dog skyldes at du har oplyst en ukorrekt mailadresse og hører du ikke videre fra os, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt, for at sikre at dit køb er blevet behandlet korrekt.

Betaling:

Der kan hos Winkwink.dk betales med dankort og internationale betalingskort VISA, Mastercard, JCB, paypal og Viabill. Betaling vil være gennem sikker forbindelse (SSL) så alle data er krypteret. Winkwink.dk kan på intet tidspunkt se alle dine kortoplysninger. Vi sender ikke girokort pr. efterkrav.

Pengene trækkes først fra købers kort efter pakken er afsendt.

Winkwink.dk betaler alle gebyrer, der kan forekomme i forbindelse med betaling med betalingskort.

I forbindelse med tilbageførsel af penge for reklamation og returret er det kun muligt at få tilbageført penge, samme vej som de er betalt (Eks. har du betalt med dankort, tilbagefører vi til samme dankort).

Vær opmærksom på, hvis vi tilbagefører penge til et Mastercard eller Visa Electron kan der gå op til 28 dage, før du kan se pengene på din konto - dette er noget der er ønsket fra Mastercard og Visa Electrons side og derfor ikke noget, vi kan gøre noget ved. Er du i tvivl, så kontakt din bank.

Reklamation:

Er din vare defekt, så giver vi selvfølgelig 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Sørg ALTID for at kontakte os, før du sender os din reklamation af sted til os og oplys dit ordrenummer.

Reklamation er gældende hvis produktet har en defekt som ikke er forårsaget af slid, forkert betjening eller misvedligeholdelse.

Se mere om reklamation her

Persondata

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Winkwink.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Winkwink.dk.

I forbindelse med bestilling hos winkwink.dk samtykker du endvidere at vi må kontakte dig i forbindelse med behandling af din ordre. Vi eftersender kun tilbud og nyhedsbreve, hvis du under bestilling har samtykket til dette. Hvis du ikke har samtykket til dette, vil vi ikke kontakte dig ydereligere efter endt behandling af din ordre.

Fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb? Så giver vi altid 100 dages returret efter købet er gennemført. Husk at du ALTID skal kontakte os, før du sender noget retur og oplys dit ordrenummer. Du kan benytte en fotrydelsesretsformuler som du kan hente her eller du kan oplyse os via mail eller telefon, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Efter du oplyst os, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret har du ydereligere 14 dage udover returrets perioden til at tilbagesende din returvare.

For at du kan kræve din returret, skal følgende krav være opfyldt:

- Produktet er i samme stand som da du modtog det
- Ved brudt emballage bortfalder returret på ALLE intime produkter, da værdiforringelsen i disse tilfælde er 100%
- En god huskeregel: Ville du selv købe det produkt du sender retur? Er svaret nej, er der stor sandsynlighed for at vi heller ikke tager det retur.

Vær opmærksom på at du gerne må prøve ikke-intimt lingeri på, såsom kjoler og korsetter, så længe du hverken skader emballage eller produkt. Du må ikke åbne og prøve intimt lingeri, såsom g-strenge, sæt hvor g-strenge er inkluderede, bodystockings, strømper og strømpebukser, catsuits samt alle produkter i Latex, læder og lak. Prøves og åbnes disse, bortfalder din retturet. 

OBS: I henhold til den nye forbrugeraftalelov pr. 13. Juni 2014, er det kundens ansvar at varen ankommer sikkert og uskadt til os indenfor returrettens udløb.

Se mere om regler for returret her

© Copyright

Alt indhold (tekst, billedmateriale mv.) og rettigheder hertil på winkwink.dk, samt alle sider der er ejet af K.H. ApS må ikke kopieres eller på anden måde plagieres uden tilladelse. Se mere om vores copyright 

Hjemmesiden www.Winkwink.dk drives af firmaet:

K.H. ApS  CVR nr: 29822891

Telefon 50 50 95 70, Nørrebrogade 18B, 1.tv. 8000 Aarhus

Vær opmærksom på at denne adresse ikke er vores returadresse og du kan heller ikke hente eller betale for varer på denne eller andre adresser. Denne shop er kun online!