Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før

Er du vores nye testperson til sexlegetøj?

Winkwink er en dansk internetbaseret sexshop, som åbnede i 2013 og forhandler sexlegetøj. Vi forhandler bla. Lelo, Fun Factory, We Vibe, Fifty Shades of Grey, Fleshlight og mange andre mærker af sexlegetøj. Derudover forhandler vi også frækt lingeri til enhver lejlighed. 

Vores mærker og produkter, er nøje udvalgt ud fra brugertests, kvalitet og materiale. På den måde sikrer vi, at kunderne altid får et produkt som er gennemtestet og det helt rigtige når de handler hos os. Vi går meget op i at vores kunder skal have så god en oplevelse som muligt og lytter derfor til vores kunder og brugers behov, og prøver at imødegå dem så godt vi kan.

Eftersom at vi bestræber os efter at yde den bedste service, så vil vi derfor meget gerne høre mere omkring kundeoplevelser. I den anledning søger vi løbende personer til vores testpanel, som vil teste sexlegetøj og udforme en anmeldelse. Vi har før haft god erfaring med dette og vil som resultat af vores erfaringer, gerne have flere ”testere” til vores fantastiske legetøjstesterunivers. Der vil løbende blive tilsendt produkter samt en beskrivelsesformular til testpersonen, som derefter sender formularen retur vedlagt en beskrivelse af hele oplevelsen.

Om dig:
Jobbet vil være lige dig hvis du..
- Er åbent overfor test af sexlegetøj mm.

- Deler vores passion for frækt lingeri/sexlegetøj
- Er nysgerrig i at prøve nye grænser af
- Er god til at formulere dig skriftligt på danskHvis du  er interesseret i at høre mere er du velkommen til at sende en mail til job@winkwink.dk. Vi vil rigtig gerne have forskelligt køn og aldersgrupper, så derfor vil der blive sorteret ud fra dette.For evt. spørgsmål: Kontakt os gerne på kontakt@winkwink.dk.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.