Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før

Kontakt os

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål, ris eller ros, så er du mere end velkommen til at kontakte os eller prøve at kigge forbi vores kundeservice side. Vi forsøger at være så tilgængelige som muligt, så du aldrig føler at du står alene med dine spørgsmål. 
Du kan kontakte os på følgende måder:

Telefon

Du kan på alle hverdage kontakte os på telefon 69 13 44 47. Vi forsøger at svare telefonen hver gang den ringer mellem klokken 9:00-14:00 fra Mandag til Fredag, så vi er klar med svar på dine spørgsmål.
NB: Mellem jul og nytår (d. 27. december -1. januar) holder telefonen lukket, men du er altid velkommen til at skrive en mail til os og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.  

Mail

Du kan altid kontakte os på mail kundeservice@winkwink.dk. Vi bestræber os på at svare på dine mails indenfor timer fra Mandag til Fredag. Har du spørgsmål til din ordre, er det nemmest, hvis du oplyser os dit ordrenummer, så kan vi nemlig meget nemt finde din ordre i vores system.

Sociale medier

Winkwink.dk er aktiv på de fleste sociale medier, som vi prøver at tjekke hver dag. Du kan derfor også altid kontakte os på for eksempel Facebook, hvor vi vil holde øje med beskeder og kommentarer jævnligt.

Har du spørgsmål til din ordre, så hav altid dit ordrenummer klar, så kan vi svare på de fleste spørgsmål med det samme!

Send en mail direkte til vores kundeservice på kundeservice@winkwink.dk for hurtigst muligt svar.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.