Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Mærker

Mærker

Under vores mærke kategori kan du finde alle vores super fede mærker. Vi har bla. Lelo fra sverige, Fun Factory fra Tyskland, We Vibe fra Canada, Je Joue fra England og mange andre. Både High end men også budgetvenlige mærker. Nogle med sexlegetøj andre med lingeri. Der er noget af hvert. Løbende vil der også komme flere fede mærker herunder så det er godt sted at kigge hvis du ønsker at kigge efter nye spændende mærker. 

Her ses alle vores mærker på Winkwink.dk. Alle mærker er nøje udvalgt og med fyldige beskrivelser så du er sikker på at du finder et mærke som passer pefekt til dine behov. Alle produkter på vores sexshop er kvalitetstestet og vi står inde for sikkerheden og kvaliteten af alle de produkter vi forhandler. Du kan derfor trygt foretage køb af sexlegetøj og lingeri hos Winkwink, 100% sikkert og 100% diskret. Vi har alle favoritmærker, om du er til vibratorer, analt legetøj, frækt lingeri, masturbatorer eller noget helt andet, så har vi det førende mærke indenfor kategorierne. Det betyder både mærker til budget priser, samt de helt store bestsellere og de helt eksklusive mærker, såsom LELO, Fun Factory og Fleshlight. Vores bedst sælgende mærker er Fun Factory, Lelo, We Vibe, Fleshlight og Fifty Shades of Grey, alle mærker der lever op til deres fornemme ry om at være de bedste på markedet. Vi sælger også budgetvenlige mærker, såsom You2Toys samt mange flere, der laver legetøj til priser som alle kan følge med. Hos winkwink.dk prøver vi hele tiden at gå nye mærker til vores sortiment og synes du der mangler nogle, så kontakt os endelig, da vi altid er åben for nye og spændende mærker, som kan gøre vores sortiment endnu større.


Lelo

Lelo er et svensk luxus sexlegetøj mærke som har vundet mange priser for utrolig lækre sexlegetøj produkter som de fleste vil synes er rigtig lækre. De er så lækre at de ofte ligner et designer produkter som kunne ligge i stuen blot til pynt. Det et meget mere end det. Det er gennemtestet produkter i højeste kvalitet med fantastisk vibrationer. Især er Lyla 2 par vibrator utrolig populære da den kan styre med fjernebejening.

Fun Factory

Fun Factory er et tysk mærke som har eksisteret siden 1996 og har lige siden sin begyndelse lavet fantastiske sexlegetøj produkter som har gjort mange har fået øjnene op for det tyske mærke. Alle deres produkter bliver produceret i tyskland under ordenlige forhold så det er ikke er ikke billigt "bras" men høj kvalitet. Deres stubby vibrator til kvinder er en bestseller da den har en fornuftig pris og samtidig opfylder mange behov for de fleste kvinder som er på udkig er en god begynder vibrator. 

We Vibe

We Vibe er PRODUKTET til par som vil gøre lidt mere ved lidt kedelig sex? De fleste af deres produkter kan nemlig bruges på samme tid med at han er inde i hende som gør at man kan "få det hele" på samme tid som gør det rigtig spændende for par som ikke føler de bliver 100 % opstemt under samleje. Så det er værd at kigge på!

Fleshlight

Fleshlight er det ultimative produkter til mænd som skal have et godt onani produkter. De flese af deres produkter er støbt efter pornostjernes og det er i lækkert materiale så følelsen bliver meget ægte og dejligt. Helt klart værd at overveje at anskaffe sig en personlig pocket pussy

Je Joue

Je joue er et engelsk luksus sexlegetøj mærke. Det er især kendt for sine super gode bækkenbundskugler men også fifi og umo vibrator som har et virkelig innovativt design som føles for dig da vibratorionernen føles ekstra godt da de har vundet priser for god respons på kroppen. Elskovskugler også kaldet bækkenbundskugler er rigtig vigitgt så både du og din parter for den bedst muligt stramme fornemmelse med masser nerve og fornøjelse.

Bad Kitty

Bad Kitty er primært håndjern, piske og lignende sexlegetøj som er perfekt til forspil med noget dominans. Det ser rigtig godt ud og kvaliteten er høj. Der er også rigtig mange andre produkter fx. Vibro æg og andet sexlegetøj som også er rigtig godt. Generelt er produkterne billige men det betyder bestemt ikke at produkterne føles billige. 

You2Toys

You2toys er vores lidt billigere serie af sexlegetøj. Fx dildoer, vibratorer osv. De er faktisk rigtig gode og samtidig er prislejet ofte lavt så du kan komme langt for dine penge hvis du kigger efter YouToys. Udvalget er stort så du kan nok godt finde et produkt hvor både farver, størrelse og funktioner passer til dine behov og ønsker. Det håber vi i hvert fald. 

LateX

LateX er vores lingeri serie med latex produkter. Mærket er kendt for høj kvalitet som sidder rigtig godt så hvis du er vildt med latex er det her du skal kigge. Der er både trusser, sæt osv. Så der er rigtig mange forskellige dele indenfor lingeri. Vi synes selv at udvalget er rigtig godt og håber du har samme opfattelse.

Cottelli Collection

Cottelli collection er et af vores lingeri mærker og vi har rigtig mange forskellige. Catsuits, Sæt, bher, trusser, kostumer og meget mere. Vi har også i både små og store størrelser. Der er også både udfordrende styles men også de mere neutrale så der ikke er huller eller meget nedringet men mere lingeri med et frækt pift som måske kan være dig.