Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Fetish masker og blindfolds (16)

16 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

16 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

Fetish maske

Er du på udkig efter en fræk fetish maske til et maskebal, eller er du måske ude efter en maske til erotisk leg? Så kan du finde frække fetish masker og øjenmasker til enhver lejlighed lige her på siden. Lad din frække maske-fantasi få frit løb og gem dig bag en lækker sex-maske til frækt forspil, rollespil, bondage lege eller hvad du nu har i tankerne med din fetish maskering.

Vi har masker i alle former og materialer, vi har flotte øjenmasker til den diskrete maskering og fullface masker til frække bondage lege. Du kan finde læder masker, latex masker og lak masker alt efter din præference.

Blindfold

Her på siden kan du købe forskellige blindfolds sådan at du kan forhindre din partner i at se hvad du gør ved ham eller hende. Nogle gange kan de at slukke lyset bare ikke helt gøre det. Du har måske behov for selv at se noget mens du nyder din blinde partner. Uvidenheden omkring hvad der kommer til at ske når man er blindfolded altså har bind for øjnene med en af vores øjenmasker er en super fræk og pirrende oplevelse. Det kan anbefales. Selvfølgelig kan man binde et stykke stof om øjnene på partneren så han eller hun ikke kan se noget mens i har samleje. Men erfaring fortæller os at det oftest falder af, giver hovedpine eller bare ikke fungerer når i først har hed blindfoldet sex. At have bind for øjnene skal i prøve. Hvis i synes om det er jeg sikker på i vil finde en af vores fetish blindfolds relevante

Latex masker, læder masker og lak masker

Vi har masker i mange forskellige materialer. Er et bind for øjnene ikke helt nok. Så kan du spice den sensuelle oplevelse med et halv-klaustofobisk aspekt. Vores masker lavet i de tre ovenstående materiale er designet til at give brugeren en indelukket fornemmelse som samtidig skærmer ham/hende fra omverdenen. Ofte vil vores læder masker være i et blankt material og altså ligne vores latex masker eller de lak masker vi også udbyder. Derfor gælder det om lige at orienterer sig i produktbeskrivelsen når du skal købe din fullface maske eller blot en maske til øjnene. Held og lykke.

Dog mask

Dyrisk maske hundemaske sælger vi et enkelt eksemplar af her på siden og faktisk med stor succes. Vi har haft en del flere dog-masks her på siden men efter en rum tid har vi besluttet os for kun at udbyde en enkelt. Det er den der er klart bedst respons på og vi ønsker altså at udbyde det bedste produkt til vores kunder. Vi havde førhen en anden dogmask i et lidt dyrere prisleje men kvaliteten var simpelthen bedre på det billigere produkt, hvorfor vi valgte at fjerne den anden fetish hunde maske.

Bondage maske

Har du en fræk bondage-aftale så glem ikke at købe en lille lækker bondage-maske til det hele. Det gør det unægteligt liiidt sjovere når din partner både er hæmmet på bevægelse og syn.