Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   Satisfyer Pro Penguin - Vandtæt & Genopladelig Klitoris Stimulator

Pris:      519,00 DKK

Få intensive, hurtigere og flere orgasmer af Satisfyer Pro Penguins trykbølger og prikkende pulseringer. Satisfyer Pro Penguin har 11 programmer, der kan hjælpe dig med at få skønne orgasmer! Den er 100% vandtæt og genopladelig. Satisfyer Pro Penguin tilfredsstiller enhver kvinde! Ikke blot med sine fantastiske trykbølger, men også med sit luksuriøse design.
 

Milles bedømmelse:                 4,5 / 5

 

Produkts side

 

Produktet:


Prisen:

 

Værdi for pengene:


Materiale og kvaliteten:

 

Vibrationsstyrke og mønsker:


Lyden:


Orgasmegaranti:


Brugervenlighed:

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?
Indpakningen er lavet af et lækkert og robust materiale, en lækker hvid og stilren indpakning. Den viser produktet i al sin enkelthed og elegance, samt et lille billede af opladeren, så man er klar over hvilken type oplader det er. Alt i alt et Super lækkert indtryk. 

Lever produktet op til dine forventninger?
Produktet lever op til mine forventninger. Det er et lille smart produkt med en kæmpe styrke.

Som jeg forventede kan den kraftige styrke godt gå hen også gøre det mere følsomt end dejligt, hvis den bliver sat direkte på klitoris. Men find dit eget sted, jeg sætter den i nærheden af klitoris og lade den gøre sit arbejde. Så er der orgasmegaranti!

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?
Mit første indtryk på dette produkt var lidt komisk. Formen på produktet er jo rent faktisk som en pingvin! Så den ser faktisk lidt.. nuttet ud. Men når jeg sidder med den i hånden er designet super lækkert! Produktet ligger godt i hånden. Materialet, produktet er lavet af er super lækkert, det giver en glat og lækker følelse at holde på. Og så er gør den lille størrelse også at den virker lidt mere ”handy” at håndterer.

Penguin

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?
Jeg forventede at den ville virke lidt som den anden Satisfyer pro jeg testede, altså at jeg måske hurtigt ville blive for følsom og lige skulle finde det helt rigtige sted at sætte den før jeg kunne få ren nydelse.  

Hvordan fungerede produktet i aktion?
Produktet er SUPER enkelt. Der er to knapper. En on/off knap og en knap til det niveau man vil have. En lille ekstra bonus (synes jeg personligt selv) er at når du tænder dit produkt, lyser den ved de to knapper. Det er lidt ekstra ”blær” men så kan man også lege i mørket. Når produktet lige er tændt larmer det MEGA meget, men lige så snart den er sat mod huden det ønskede sted, bliver den utrolig lydsvag og giver følelsen af et lille vacum inde i hullet på produktet. Det lille vacum giver en super lækker følelse og er klart en anderledes men lækker måde at stimulere sig på udvendigt. Super lækkert!

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)
Produktet er super enkelt og fungerede præcis som beskrevet. Helt enkelt, tændte produktet og slukkede på de korrekte knapper, og reagerede som det skulle på volumen knapperne. Opladningen fungerede også som den skulle. Der er magnet i opladeren, så den ”hæfter” selv på når du holder den ud foran det område den skal oplade på.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?
Alt i alt en positiv reaktion. Et lille produkt med en kæmpe kraft. Let og enkel og en fed kinky pink farve!

Ville du anbefale produktet?
Jeg vil klart anbefale det! Det er et super produkt som jeg vil anbefale til eget brug men også som en gave, den vil klart være lækkert at få/købe.
 


Tilbage til Milles Profil
 

Tilbage til oversigt