Monster Toys

Monster dildoer til dig der har trang til noget stort, eventyrligt og frækt. Monster Toys har udviklet store og tunge dildoer i pirrende monster skikkelser fra fantasy universet. Udviklet til at ramme mange forskellige zoner og punkter på én og samme tid. Perfekt til alle der tænder på at blive fyldt godt ud, lige meget om det er analt eller vaginalt. Monster Toys kan bruges både af mænd og kvinder – perfekt til onani eller til at forsøde dit sexliv sammen med din partner. Med monster-dildoer kan du få ultimativ nydelse, som du med garanti aldrig har oplevet før.

Det er en fordel at have tålmodighed, for det kræver øvelse at benytte kæmpe-dildoerne fra Monster Toys. Derfor har producenten også fremstillet monster-dildoer på størrelse med en gennemsnitspenis, som er en god ide at starte med inden man kaster sig over de ekstreme monster-dildoer. Find en model fra Monster Toys, der inspirerer dig til ekstreme lege.

Uanset hvor stor du vælger den, så sørger winkwink for hurtig og 100% diskret levering. Du kan derfor trygt allerede bestille din monster toy dildo i dag! 

1 vare

Faldende orden
pr. side