Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

Om Winkwink.dk


Winkwink.dk åbnede i December 2013 og er en internetbaseret virksomhed, der sælger ekslusivt sexlegetøj. Vi forhandler bla. Lelo, Fun Factory, We Vibe, Fifty Shades of Grey, Fleshlight og mange andre mærker af sexlegetøj. Derudover forhandler vi alle former for frækt legetøj, samt frækt lingeri til enhver lejlighed.

Vores mærker og produkter, er nøje udvalgt ud fra brugertests, kvalitet og materiale. På den måde sikrer vi, at du altid får et produkt som er gennemtestet og det helt rigtige for dig når handler hos os. Vi går meget op i at du skal have så god en oplevelse som muligt og lytter til vores kunder og brugeres behov, og prøver at imødegå dem så godt vi kan. Hos os er der ingen dumme spørgsmål og du skal føle dig sikker, samt godt behandlet, når du forlader vores side. Deruodver går vi meget op i at vores side ikke ligner en porno-side, da vi mener at der ikke er noget pinligt eller ekstremt i at købe frækt lingeri og sexlegetøj.

Hos Winkwink.dk går vi meget op i sikker betaling, diskret forsendelse og god kundeservice og du kan altid kontakte os, hvis du oplever problemer med produkterne, hjemmesiden eller din forsendelse. Alle betalinger foregår igennem en sikker SSL forbindelse og vi kan og vil aldrig videregive personlig information til tredjemand. 

Hvorfor lige navnet Winkwink?

Da vi skulle finde på et navn kom vi på mere end 100 forskellige mærkelige, sjove, skøre og frække navne. Til sidst fandt vi frem til et navn som både er fængende og har en betydning. Winkwink betyder flirtende blink med øjnene og vi synes både det lyder frækt, samtidig med at det har en relevant betydning for det vi gerne vil repræsentere.

Hvad adskiller os fra vores konkurrenter?

Hos Winkwink fokuserer vi på kvalitet, som i vores optik er en mangelvare hos de fleste af de internetshops der forhandler sexlegetøj. Derfor vil vi gerne udvikle en branche med mere kvalitet, mindre kvantitet og dårlige produkter du kun kan bruge én gang. Vi vil sætte kunden i centrum og skabe et rum, der gør det nemt, sikkert og sjovt at handle disse sexede produkter. Vi vil gerne give alle vores besøgende en god oplevelse, fra start til slut og vi går meget op i at guide dig igennem den jungle som sexbranchen godt kan være - især hvis du er nybegynder.

I forhold til kundeservice vil vi bestræbe os på at være de bedste og give dig så meget råd og vejledning som du skal bruge. Derfor vil det også være muligt at kontakte os nemt, både pr. telefon og online.

Derudover har vi som en af de eneste erotiske shops. Dette mener vi er vigtigt, da den pris du betaler, burde være den endelige slutpris, uden at der kommer dyre leveringsomkostninger oveni. Så uanset om du køber for 50,- eller 5000,- kan du altid vælge en leveringsmulighed, der ikke koster dig ret meget.

Vi glæder os til at se dig her på siden og ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Miljøvenlig PakningVores mission

Vores mission er at blive en af de førende aktører med et bredt udvalg af kvalitets sexlegetøj og lingeri, ekstraordinær service og en tæt relation til vores kunder.

Vores vision

Vores vision er at blive en af de førende aktører indenfor sexlegetøj og lingeri i Europa.

Vores værdier

Ambition & Passion: Vi bruger vores talent, forskellige færdigheder og passion til at opnå vores vision.

Ansatte: Vi respekterer og værdsætter vores medarbejders kulturelle forskelle og mener, at de tilføjer ekstra kant til virksomheden.

Kunder: Vi placerer vores kunder i hjertet af vores forretning og prøver konstant af overgå deres forventninger.

 

Kristoffer Hjerrild
Adm. Direktør

Kristoffer er stifter og fungerer i det daglige som administrerende direktør, med overordnet ansvar for Winkwink's udvikling. Kristoffer har en baggrund som iværksætter fra andre projekter heriblandt 5 års erfaring som programmør og stifter af Magentoxperten.dk, samt 2 års erfaring fra en konkurrende sexshop.
Kristoffer er den ansvarlige for den overordnet strategi og operative styring I Winkwink. Derudover er ansvarlig for PR og online markedsføring herunder partnerskaber.

 

  

 

 

Jeanne Salé
Indkøbschef og E-commerce Manager

Jeanne udvælger Winkwink's sortiment og er ansvarlig for de nyeste samt bedste produkter - derfor har hun altid fingeren på pulsen ift. de nyeste trends - i både indland og udland. Jeanne er også ansvarlig for vores affiliate marketing samt samarbejdspartnere.
Jeanne har en Kandidat fra Århus Universitet med speciale i Økonomi og Business adminstration. Hun afsluttede sit speciale med fokus på involvering af alle medarbejdere i den strategiske beslutningsproces.

 

 

 

 

  

Lukas Jankaukas
Backend Webudvikler

Lukas er ansvarlig for at den tekniske udvikling af winkwink.dk's som bla. består af nye funktioner både på selve shoppen og i maskinrummet så vi kan yde en endnu bedre service.
Lukas har en uddannelse som webudvikler.

 

 

 

 

 

Adam Karacsony
Designer og Frontend Webudvikler

Adam arbejder både som frontend webudvikler og designer. Ved brug af hans stærke evner hjælper han til med at udarbejde visuelt materiale til winkwink.dk.
Adam har en baggrund som multimedia design and web development.

 

 

 

 

 

"Ben" Chee Kein Lau
Frontend Webudvikler

Ben arbejder som frontend webudvikler. Han er ansvarlig for brugervenligheden på winkwink.dk og at funktionaliteten på siden er i top.
Ben har en baggrund som elektronisk ingeniør og webudvikler.

 

 

 

 


 

Anna Lilja
Tekstforfatter

Anna er tekstforfatter og er ansvarlig for tekst arbejde på Winkwink som primært består af produktbeskrivelser og guides. Med hendes erfaring fra branchen siden 2012 har hun en god indsigt i hvad danskerne lægger vægt på og vil vide.
Anna har en Kandidat i Teknoantropologi fra Aalborg Universitet i København. Hun afsluttede sit speciale med fokus på We-Vibe og par sexlegetøj.

 

 

 

 

 

Mikkel Rasmussen
SEO og Tekstforfatter

Mikkel er ansvarlig for en del af vores online markedsføring. Hans er uddannelse samt erfaring med online markedsføring gør at han I dag evner at generere indhold der både er tiltalende og samtidig virker.
Mikkel har en kandidat I Corporate Communication.

 

 

 

 

 

Catalina Maria Rivera
Designer

Catalina er ansvarlig for det meste af vores design såvel online som offline. Hun udarbejder vores visuelle elementer, billeder og marketing materialer.
Catalina er uddannet Industriel Designer.

 

 

 

 

 

 

Benjamin Jørgensen
SEO Manager

Benjamin er ansvarlig for vores SEO (søgemaskineoptimering), så vi altid er nemme at finde på alle søgemaskiner.
Benjamin er i gang med sit studie i Statskundskab.

 

 
 

 

 

 

Beata Komorowska
Designer

Beata er ansvarlig for en del af vores design såvel online som offline. Hun er en vigtig del af vores identitet og branding for winkwink.dk.
Beata er uddannet designer.

 

 

 

 
 

  

Amir Saman Taleinia
Markedsføring

Amir er ansvarlig for Winkwink's markedsføring, både onsite og offsite. Han har et stort netværk og arbejder blandt andet med PR, SEO, adwords etc.
Amir har en uddannelse indenfor økonomi.


 

 

 

  

Mirko Nimz
Ansvarlig for website maintainance

Mirko er ansvarlig for produkt beskrivelser på winkwink. Han tilsikre sig at alt data rundt om på Winkwink er up-to-date og leveres I højeste kvalitet. 


 

 

 

 

  

Er du den næste?
Skriv til os på job@winkwink.dk og/eller besøg vores job side.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontor adresse:

K.H. ApS

Cvr. 29822891

Nørrebrogade 18B, 1.tv.

8000 Aarhus

Danmark

OBS: Vær opmærksom på at denne side kun fungerer online og du kan derfor ikke hente produkter eller købe direkte fra vores kontor.

Har du lyst til at læs den fulde historie om winkwink.dk fra begyndelsen til i dag? Læs her den fulde historie om sexshop winkwink.dk