Om Winkwink.dk - Diskret sexlegetøj shop

Vi er Winkwink og vi åbnede tilbage i december 2013. Vi er en af Skandinaviens førende sexshops, og vi elsker sexlegetøj og frækt undertøj så meget, at vi faktisk har intet mindre end 5000 forskellige varenumre på Winkwink. Vi forhandler alt fra budgetvenligt sexlegetøj for begyndere, til high end og mere avancerede produkter. Blandt nogle af de største mærker indenfor sexlegetøj, forhandler vi eksempelvis Lelo, Fun Factory, We Vibe, Fifty Shades of Grey, Fleshlight og mange flere. Derudover forhandler vi alle forskellige former for frækt legetøj, samt lækkert lingeri til enhver lejlighed.

Vores mærker og produkter er nøje udvalgt ud fra diverse brugertests, kvaliteter og materialer. På den måde sikrer vi, at du altid får et produkt som er gennemtestet, og samtidigt er det helt rigtige for dig, når du handler hos os. Vi går meget op i, at du skal have en god oplevelse hos os, og vi lægger stor vægt på at lytte til vores kunder og brugeres behov, og vil altid prøve at imødegå dem, så godt vi kan. Hos os er der ingen dumme spørgsmål, og du skal føle dig sikker, tryg, samt godt behandlet, når du forlader vores side. Deruodver betyder det meget for os, at vores side ikke ligner en porno-side, da vi mener, at der ikke er noget pinligt eller ekstremt i at købe frækt lingeri og sexlegetøj.

Hos Winkwink går vi meget op i sikker betaling, diskret forsendelse og god kundeservice. Du kan altid kontakte os, hvis du oplever problemer med produkterne, hjemmesiden eller din forsendelse. Alle betalinger foregår igennem en sikker SSL forbindelse og vi kan, og vil, aldrig videregive personlig information til tredjemand. 

Hvorfor lige navnet Winkwink?

Da vi skulle finde på et navn, kom vi på mere end 100 forskellige mærkelige, sjove, skøre og frække navne. Til sidst fandt vi frem til et navn, som både er fængende og har en betydning. Winkwink betyder flirtende blink med øjnene, og vi synes både det lyder frækt, mens det samtidigt har en relevant betydning for det, vi gerne vil repræsentere.

Hvad adskiller os fra vores konkurrenter?

Hos Winkwink fokuserer vi på kvalitet, som, i vores optik, er en mangelvare hos de fleste af de internetshops, der forhandler sexlegetøj. Derfor vil vi gerne udvikle branchen ved at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet på dårlige produkter, du kun kan bruge én gang. Vi sætter kunden i centrum og skaber et rum, der gør det nemt, sikkert og sjovt at handle de sexede produkter. Vi vil gerne give alle vores besøgende en god oplevelse fra start til slut, og vi går meget op i at guide dig igennem den jungle, som sexbranchen godt kan være - især som nybegynder eller førstegangskøbende.

Her på Winkwink elsker vi vores kunder. Derfor bestræber vi os på, at yde den bedste kundeservice og give dig den vejledning, som du har brug for. For at opfylde dette har vi gjort det nemt at kontakte os, både på telefon eller over mail.

Derudover har vi faste og stabile leveringspriser og -muligheder. Om du vil have leveret din pakke hjem til dig selv eller til en pakkeboks, er op til dig. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og er sikre på, at vi mener det, når vi siger, at vi leverer din pakke med 100% diskretion. Så uanset om du køber for 50,- eller 5000,- kan du altid vælge en leveringsmulighed, der ikke koster dig ret meget, og som er 100% diskret.

Vi glæder os til at se dig her på siden og ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Vores Mission

Vores mission er at blive en af de førende aktører indenfor branchen, med et bredt udvalg af kvalitets sexlegetøj og lingeri, ekstraordinær service og en tæt

Miljøvenlig Pakning

relation til vores kunder.

Vores Vision

Vores vision er at blive en af de førende aktører indenfor sexlegetøj og lingeri i Europa.

Vores Værdier

Ambition & Passion: Vi bruger vores talent, forskellige færdigheder og passion til at opnå vores vision.

Ansatte: Vi respekterer og værdsætter vores medarbejders kulturelle forskelle og mener, at de tilføjer ekstra kant til virksomheden.

Kunder: Vi placerer vores kunder i hjertet af vores forretning og prøver konstant af overgå deres forventninger.

Her kan du finde os

Scandia Trading ApS

Cvr. 33952414

Tværvejen 3

5580 Nørre Abby

Danmark

Mød teamet bag Winkwink.dk

Sexlegetøj er vores speciale! Velkommen til Winkwink. Vi er et team af passioneret medarbejder, der brænder for det vi laver. Det er os, du vil få i røret eller som sidder på den anden ende af skærmen, når du har brug for hjælp, når du skal handle ind til dit sex-og kærlighedsliv. Vi er eksperter indenfor sexlegetøj og brænder for at give dig den rette rådgivning og vejledning, så du kan få en tryg oplevelse hjemme i soveværelset.

 

Mangler du i oversigten?

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere. Søg uopfordret og se vores ledige stillinger her.

Mathias // CEO

Natasha // Marketingansvarlig

Søren // Indehaver // Bestyrelsesformand

Jonas // Indehaver // Kundeansvarlig