Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Plus size Lingeri (54)

1 til 28 af 54

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 28 af 54

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

Forførende Plus Size lingeri

Enhver kvinde fortjener at føle sig smuk, sexet og forførende i frækt lingeri. Derfor har vi hos Winkwink et stort udvalg af frækt plus size lingeri, der vil få dig til at stråle af erotik og selvtillid. Vi har alt lige fra blonder til læder og vi har samlet et fantastisk udvalg af det frækkeste lingeri til fantastiske og fyldige kvinder, der ikke er bange for at vise deres forførende og smukke former frem. På vores side vil du finde alt vores lingeri, der er i størrelse XXL og op.

Du vil eksempelvis kunne finde vores yderst populære lingeri mærke, som er frækt lingeri vores bestseller Leg avenue i form af deres smukke og forførende Queen linje. Queen linje har det frækkeste lingeri, der omfavner dine flotte former og giver dig mere selvtillid. Du kan også prøve vores Curvy linje fra Cottelli Collection.

Frækt plus size lingeri

Vær den kvinde du fortjener og føl dig smuk i frækt lingeri til alle former. I vores sexshop har vi alt lige fra frække selvsiddende strømper, frække lingeri sæt, bodystockinger og catsuits til latex, lak og læder med mere. Du vil helt sikkert kunne finde en model der passer til dine præferencer, smag og humør. Vi har eksempelvis et stort udvalg af latex lingeri, der nemt former sig efter din krop, når du har det på og giver dig en fantastisk og fræk silhuet.

Fremhæv din seksualitet og find dit forførende væsen frem og vis verden en stærk og selvsikker kvinde, som hviler i sig selv og sine former. Alle elsker en kvinde med kurver, så hvorfor gemme dem væk med kedeligt og ordinært undertøj?

Er du i tvivl om, hvilken type lingeri, som passer bedst til din krop, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller per mail. Her vil du få gode råd og vejledning til valg af lingeri som passer perfekt til dig og dit behov. Du vil møde venlige medarbejdere, som yder en professionel og fordomsfri service, samt søger for 100% diskretion gennem hele forløbet.