Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Position Puder

Hos Winkwink har vi en sex pude til enhver smag. Det har vi fordi vi synes at en sexpude er en menneskeret, som alle skal have mulighed for at have i deres liv. De kan gøre dit sexliv meget nemmere, bedre og sjovere. Hos os kan du købe din sex pude med prisgaranti. Dvs. at finder du en sexpude af dem vi fører, billigere hos en konkurrent, så matcher vi ikke blot prisen, vi går under den og vedlægger en gave til din pude. Vores system scanner vores største konkurrenter hver dag og sørger for at priserne bliver sat ned, så de matcher deres priser. Vi er den eneste shop af sin type i Danmark, der har så avanceret en prisgaranti.

Winkwink fører kun puder af den højeste og flotteste kvalitet. Det betyder, at handler du sex pude hos winkwink.dk er du sikker på at den er af den højeste kvalitet, som markedet har at tilbyde. Ligeledes kan du altid kontakte vores kundeservice, hvis der er en bestemt type eller model som du savner på vores hjemmeside, så skal vi nok forsøge at finde den til dig.

 

Alle produkter


Liberator
L05048820000
Liberator Wedge Ramp Combo
2.495,00 kr
2.495,00 kr
Liberator
L05049470000
Liberator Jaz Sexpude
659,00 kr
659,00 kr
Liberator
L05049550000
Liberator Flip Ramp Sexpude - Sort
1.799,00 kr
1.799,00 kr
Fetish Fantasy
1080361300
Private Label
50626
Oppustelig Sexpude til Dildo & Dildo-vibrator
249,00 kr
249,00 kr
You2toys
50615
Oppustelig Trekantet Sexpude
289,00 kr
289,00 kr
Private Label
50627
Oppustelig Sexpude til Bedre Sex
149,00 kr
149,00 kr

Store fordele ved en sexpude

Dybere penetration med sexpude 

Den altoverskyggende fordel ved en sex pude er, at der vil være mulighed for at opnå en dybere penetration. Derfor er det oplagt at benytte en sex pude. Hvis du eller din partner er udstyret med en penis af der er under middel i længde. Således får I det maksimale ud af alle størrelser. Puden kan altså også være med til at styrke selvværet hos dig og / eller din partner. 

Det er dog ikke kun par hvor manden er udstyret under middel, som kan nyde godt af en sex pude, det er også par hvor de virkeligt gerne mærke hinanden.
Den dybere penetration kommer fordi puderne er specielt designet til formålet, nemlig af sikre dybest mulig penetration. Den dybere penetration fungerer både analt og vaginalt. Dvs. at puderne også kan bruges til mand / mand action.

Komfort

Slutteligt er det også værd at nævne pudernes ergonomiske egenskaber. Således er de ekstremt velegnede til folk som har en tendens til, at få ondt i ryggen og / eller folk som har længere sex sessioner, som gerne vil have maksimal komfort i et lækkert design.

Flere stillinger

En sex pude kan, som skrevet ovenfor, benyttes til mange forskellige stillinger. Den faciliterer både en dybere penetration ved favoritter som doggy og cowgirl, men også variationer af den gode gamle missionær kan gøres sjovere ved brug af en sex pude.

Mindre udmattende

Det er ligeledes mindre udmattende at bruge en sexpude end ikke at bruge en sexpude. Det være sig fordi, at puden gør meget af arbejdet for dig, så du kun skal koncentrere dig om at nyde akten. Det er ligemeget hvilken stilling det her drejer sig om, en sex pude hjælper i alle tilfælde

 

Mindre smerte med sex pude

Helt i tråd med ovenstående vil det naturligvis være mindre smertefuldt at benytte en sex pude, specielt hvis du har tendens til ondt i ryggen eller andre lemmer. Her kan en sex pude være god for dig og din partner. Ligeledes kan man også være i en situation hvor man simpelthen har så vildt et sexliv, at det godt kan blive en nødvendighed med lidt ekstra støtte. Her er en sex pude den perfekte medspiller.

Bedre end almindelig pude

De fleste har nok erfaring med at stikke en pude under maven inden de skal I gang I soveværelset. Det fungere nogle gange bedre end andre og det er bestemt ikke altid en succes. De er nogle gange for små, nogle gange er de for store. De kan både være for bløde og for hårde. Ligeledes er der også en fare for at der kommer væske af den ene eller den anden form på puden. Hvor almindelige puder ikke er beregnede til den slags og kan være svære at rengøre er en dedikeret sexpude fuldt ud kompatibel med rengøring

Sex pude – Forskellige modeller

Der er rigtig mange forskellige modeller og det kan være svært at vide hvilken sex pude man skal vælge. Herunder har vi samlet en liste over dem vi vil anbefale dig at købe. Både som nybegynder og som garvet.

Kilen

Kilen kommer i flere forskellige variationer, men fælles for dem er at de er ekstremt effektive når det kommer til dybere penetration med en sex pude. Dette er fordi den ligesom giver en naturlig hævning af den maskuline parts underliv, således er det simpelthen mere naturligt for den riddende part at sænke sig helt i bund, da der simpelthen er mulighed for at komme længere ned, uden at skulle gå i spagat. Således vi det også blive en strammere oplevelse for begge parter, da den riddende part bedre vil have mulighed for at kunne klemme sammen end hvis man forsøgte det samme uden en sex pude.

Kilen er ligeledes ideel til bug i en stilling der af nogle bliver kaldt ”rygdækning”. Rygdækning dækker over at kvinden ligger på maven med hofterne hævet en smule. Traditionelt set er der altid blevet brugt en almindelig pude eller ingenting, men med en sex pude er det muligt at tage stillingen til nye højder uden at skulle have så meget bøvl med det.

Rampen – en helt fantastisk sexpude 

Rampen er en sexpude der der godt kunne minde om en af de bænke / sofaer som gamle romersk / græske, rige folk lå og hvilede på medens de blev fodrede med vindruer. Det er dog ikke tilfældet, da det her har en meget frækkere funktion.

Denne rampe er en lidt højere udgave af kilen og har således en lille afrunding i bunden af denne sex pude, så man bliver holdt fast i positionen på puden, dette er en elegant måde at sikre man ikke skal til at finde sig til rette igen under akten og man kan fastholde momentum hele vejen igennem.

Rengøring af sexpude

At en sexpude skal være til at rengøre er et must, men hvordan gør man egentligt nemmest? Dette er et rigtig godt spørgsmål som herunder vil blive forsøgt besvaret efter bedst mulig evne.

Det er naturligvis forskelligt og varierer fra sex pude til sexpude hvordan du vil rengøre den. Men hos Winkwink har vi samlet nogle generelle tips herunder. Således opfordrer vi altid til at du læser på dit specifikke produkt hvordan dette rengøres inden du følger disse tips.

Langt de fleste sex puder har et aftageligt betræk, som gør det nemt at vaske dem. De tages nemt af med et snuptag, hvorefter jeres sexpude kan buttes i vaskemaskinen. Herefter er det blot at følge vejledningen på pakken og på den måde finde ud af hvor mange grader lige netop jeres sex pude kan holde til.

Sex pude – Hvad er de lavet af?

En sexpude kan være lavet af rigtig mange forskellige ting. De fleste, som vi har hos Winkwink er med betræk af mikrofløjl eller af polyuretan. Ligeledes er indholdet af puden ofte udformet i polyester, så der ikke kan trænge fugt eller væsker derind.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.